Reklama

Reklama

Zločin se může dotknout každého z nás. Pachatele i jejich oběti uvádí Roman Svoboda. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

djsaly 

všechny recenze uživatele

Tento kriminalisticko-publicistický program vysielaný v českej verejnoprávnej televízii má už za sebou desaťročnicu vysielania v novej podobe (starú verziu za čias éry socializmu nemusím popisovať) o čom svedčia aj výsledky hodnotenia a sledovanosti najviac u starších generáciách reprezentatívnej vzorky obyvateľstva. Má svoje miesto a aj opodstatnenie vzhľadom na dobu v akej žijeme. Jedná sa hlavne o informovanie verejnosti a o pomoc pri pátraní po určitých typoch "osôb" spoločnosti. Tento program nesledujem ale čo sa týka námetu a vecnosti uvítal by som ho aj na obrazovke pre slovenského diváka. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl mladší s oblibou jsem na to koukal před spaním. V tu dobu jsem se u některých spotů i docela bál a vlastně tudíž ani nevím co mě na tomto publicistickém pořadu tak přitahovalo. Možná to "tajemno" okolo různých případů a ta atmosféra ve studiu? Kdo ví, každopádně si tento seriál budu vždy pamatovat ve spojitosti s mládím a také ve spojitosti s kriminální činností. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Urobiť z pátrania po zločincoch televíznu show je vskutku zaujímavý nápad. Lenže lacne strhujúci štýl, akým to prezentujú ľudia z ostravského štúdia ČTV, pochováva celý potenciál tohto projektu. Moderátor Roman Svoboda tam poskakuje ako poplašený zajac. Ešte aj tí ukoktaní policajní orgáni, ktorých si tam pozívajú, sú mi sympatickejší ako tento slizký truľo. Šašo počmáraný a fízli. A.C.A.B. Odpad! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Není zrovna náplní mého volného času hledat úchyláky a jiné zločince. Proto se tomuto pořadu docela vyhýbám, ale párkrát jsem ho viděl a pokud ho vezmu z čistě z hlediska zpracování, tak víc, jak na 2 hvězdičky jít nemůžu. Přestě v těchle pořadech by se nám hodil Americký šmrnc udělat z každé kokotiny úplnou akčňárnu. Dobře to natočit, vysvětlit. Prostě udělat to nějak chytlavěji a poutavěji. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Roman Svoboda moderuje už odnepaměti pořad "Na stopě", který se zabývá dosud nevyřešenou kriminalitou spáchanou na našem území. Tento počin našeho prvního programu se mi jeví jako velmi zajímavý a užitečný a taky mám rád to mystično, které provází snad každý díl. I když rozhodně nejsem jeho pravidelným divákem a hrané scény vážných situací působí leckdy dost nevhodně nebo komicky, tak si myslím, že tento pořad do veřejnoprávní televize rozhodně patří. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Člen štábu Petr Tomeček si v pořadu v průběhu 20 let zahrál více než sto rolí zahrnující lupiče, zloděje nebo vraha. V soukromém životě se mu stávalo, že ho diváci oslovovali na ulici a říkali: „Vy jste ten vrah z televize,“ někteří dokonce volali na linku 158. (DecentFellow)
  • Pořad se vysílal od ledna 2000 a vznikal v televizním studiu ČT v Ostravě. (DecentFellow)

Reklama

Reklama