Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zlý to není, jen je to takový z těch filmů, které z principu moc nemusím. A kdybych vysvětloval proč, tak bych spoileroval. Souvisí to s koncem. Ten je zde oproti jiných podobným filmům uvěřitelnější. A ani není tak překvapivý, po předešlých zkušenostech jsem si říkal, jestli nepřijde něco podobného. Ze začátku je to celkem nudný, pak místy i celkem napínavý. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Ak je niečo označené ako horor, tak by tam mal byť aspoň náznak strašidelna. Tu sa to zvrhlo do komédie o skupinke chlapov, ktorí vykradli sklad civilnej obrany. Zistili, že plynové masky, vďaka ktorým im merali veľkosť hlavy v školách, stále sedia a tak si ich natiahli na hlavy. Thriller zase obvykle znamená, že niekto je v ohrození života a na poslednú chvíľu vykĺzne z objatia úkladnej smrti. Tu však v ohrození nie je nik, maximálne tak tí chlapi v plynových maskách, ak by sa im upchal prívod vzduchu. Každý splašene niekam pobieha za nejakou zbraňou. A dráma? No, trochu dramatický je záver, kde dôjde k pomerne ľahko odhadnuteľnému vysvetleniu. A k zmiereniu rozhádaných duší. Ten koniec je vlastne na celom filme najkrajší. Lenže nedá sa to spriemerovať štýlom, že 79 minút sračka (odpad!) a záverečných päť minút je za 99%, takže priemer je 50%, čiže dve-tri hviezdičky. Takto sa to nerobí. Dôvod je jednoduchý - drvivá väčšina filmu bolo o ničom. A tú nekonečnú nudu predsa nemôže vytrhnúť pár akože parádnych vysvetľujúcich viet ku koncu, navyše ak ich nesprevádza nejaký výnimočne a obdobne kvalitný obraz. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NASTAVIT NEUSTÁLÝ REŽIM HRŮZY A NAVODIT EMOCIONÁLNÍ STAV, VE KTERÉM…“ /// Celkem brzo se začnou dít zajímavý kousky, podpořený vkusnou zvukovou složkou. Dobrá, možná jde jen vo tlačení na pilu ve stylu Ils, hra na honěnou, schovku, tejrání neviňátek, ale ty lidi se naštěstí nechovaj (úplně) jako debilové. Nevěřím jim, to zas takový frajeři nejsou, ale uznávám, že ten konec …. POZOR! SPOILER! … jsem fakt nečekal! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dneska jsem potkal čuráky, co rozmisťovali po lese repráky. P.S.: Bydlím u lesa. 2.) Rachel se mě rozhodla konfrontovat s traumatem. P.S.: Stejně tě ty čubko jednou dostanu! 3.) Thx za titule ,,c.tucker“ a ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku měl film nášlápnuto velmi dobře, kdy se vezl na vlně kvalitní atmosféry. Co na tom, že krapec vykrádá The Strangers a podobné, mám tento typ filmů rád a zas tolik jich není. Kopanec do vajec ovšem dostává příběh v těžko pochopitelném závěru, jemuž neprospělo hlavně velmi hrubé a zdaleka ne dokonalé složení skládačky. Taktéž jsem si všiml, že Milda závěr nezvládl ani přibližně jako v The Divide. Ostatní herecké osazenstvo včetně toho maskovaného je úplně OK, filmařina se dá označit taktéž jako zdařilá, navíc beru jako plus, že mě ten film donutil opravdu zapřemýšlet (ať už více či méně úspěšně). Jsem na vážkách mezi 3* a 4*, ale jako kombo The Strangers a Vysněného domova dávám to vyšší, protože tenhle kousek za pozornost stojí. 70% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka oscilující někde mezi The Strangers a Ils. Brutalitu ale nečekejte. Kromě sympatického obsazení (kočička Paxton, Milouš "v podzemním krytu mi ruplo v bedně" Ventimiglia a Sarah Shahi, na kterou jsem zrovna včera narazil ve Slyově Bullet to the Head) totiž útočí na diváka hlavně skrz napětí, které úspěšně šponuje do samotného finále. Tam však díky opravdu se nehodící pointě ztrácí důležité body. Atypická "home invasion", jen co je pravda. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama