foto

William Mapother

  • nar. 17.4.1965 (53 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bratránek Toma Cruise. Bývalý učitel. Kdybych věděl, na které vyšší dívčí ve východním L.A. William Reibert Mapother 3 roky učil občanskou výchovu (než začal hrát), okamžitě se nechám přeoperovat na americkou teenagerku. Vy ne? Kapesné na šminky a na žvýkačky by holt musely stranou...

S Tomem hrál zatím v pěti filmech: NAROZEN 4.ČERVENCE (1989), MAGNOLIA (1999), MISSION IMPOSSIBLE 2 (2000), VANILKOVÉ NEBE (2001) a MINORITY REPORT (2002). V posledním jmenovaném hrál portýra.

I bez Toma je William ta lepší volba pro casting vedlejších rolí. Hrál půlminutové cameo v SUSPECT ZERO (2004) s Benem Kingsleyem a Aaronem Eckhartem, vraha malých dětí v nezávislém dramatu Todda Fielda V LOŽNICI (2001), manžela shakespearovské Cley DuVall v NENÁVISTI (2004), Donnieho v LEGENDÁCH Z DOGTOWNU (2005) a brzy ho uvidíme v jedné z hlavních rolí ve Fincherově ZODIACovi (2007). V nesmírně populárním seriálu ZTRACENI se zatím objevil v sedmi epizodách jako padouch jménem Ethan Rom.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tell Me How I Die
2015 Hacker
Ďábelská posedlost
2014 6 Figures
Výchozí bod
2013 It's Dark Here
Underdogs
jOBS
Útěk z polygamie (TV film)
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
Static
2011 A Warrior's Heart
Edwin Boyd
Jiná země
Portraits in Dramatic Time
2010 Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
2009 Hurt
Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Stopy zmizelých
2007 Stěhování pana McAllistera
Škvára
2006 Lather Effect, The
Lost: Revelation (TV film)
World Trade Center
2005 Chloe
Legendy z Dogtownu
Zodiak
2004 Nenávist
Podezření nula
Zátoka ticha
2003 Polibek
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
Minority Report
Self Storage
2001 Swordfish: Operace Hacker
V ložnici
Vanilkové nebe
2000 Mission: Impossible II
Na pokraji slávy
1999 Magnolia
1998 Hranice možností
Trickle
Unknown Cyclist, The
1989 Narozen 4. července

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz Justice (S03E04)
Černá listina (TV seriál)
Ruin (S05E09)
2017 MacGyver (TV seriál)
Cigar Cutter (S01E21)
Hole Puncher (S01E20)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Welcome Back, Carter (E06)
Supergirl (TV seriál)
Changing (S02E06)
Grimm (TV seriál)
Věřící (S05E16)
2015 Minority Report (TV seriál)
Fredi (E04)
Program Hawk-Eye (E03)
Constantine (TV seriál)
A Whole World Out There (E11)
2014 The Lottery (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina nade vše (S05E02)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Rozlité mléko (S02E11)
Castle na zabití (TV seriál)
Podoba není náhodná (S06E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Potopa (S06E05)
2012 Ro (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Temná sestřenka (S02E07)
Strážce pořádku (TV seriál)
Loose Ends (S03E09)
When the Guns Come Out (S03E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Shock Wave (S06E06)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Co dělá Kate (S06E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Stará parta (S09E08)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec zabíjení (S04E22)
Směnný kurz (S04E21)
Ztraceni (TV seriál)
Protože jste odešli (S05E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Cestou do ráje (S04E04)
2007 Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Viva Laughlin (TV seriál)
WordGirl (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Jedna z nás (S03E16)
Exposé (S03E14)
Ne v Portlandu (S03E07)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Příběh dvou měst (S03E01)
Mateřská dovolená (S02E15)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Návrat domů (S01E15)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Každý správný kovboj má problémy s tátou (S01E11)
Cizí výchova (S01E10)
Samotářka (S01E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nevidím zlo (S02E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ztracený syn (S03E01)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rotten (S04E13)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt před kamerou (S03E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Dokumentární

2010 New Sudan, The
2007 Mountaintop Removal
2005 Destination: Lost (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace