foto

Sara Paxton

  • nar. 25.4.1988 (30 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pochází z městečka Woodland Hills v Kalifornii kde se 25.4. 1988 narodila jako jedináček. Jeji otec (obchodník) je příbuzný herce Billa Paxtona a její matka se živí jako zubařka. Sara začala už v mladém věku s hereckou karierou a učinkovala v několika reklamách. Její první filmovou rolí byla v 8 letech holčička na párty ve filmu LHÁŘ, LHÁŘ. Poté se objevila v několika televizních filmech a seriálech (včetně CSI : MIAMI).

První hlavní roli měla v seriálu GREETINGS FROM TUSCON, za kterou byla nominována v Young Artist Awards v kategorii nejlepší herecký výkon v TV seriálu. Mezitím se živila i jako modelka a objevovala se s malými rolemi v seriálech. První větší roli měla v roce 2004 ve filmu KONEC SNĚNÍ, ve kterém hrála rivalku hlavní hrdince v podání Alexi Vegi (známou z filmů SPY KIDS). V roce 2006 hrála mořskou pannu Aqua ve filmu AQUAMARINE po boku Emmy Roberts. Také byla hlavní hrdinkou seriálu DARCY'S WILD LIFE za který během let 2004-2006 získala několik nominací v Young Artist Award a Daytime Emmy. V roce 2006 také dostudovala na střední škole angličtinu a španělštinu (mluví jí plynule, protože její matka je z Mexika).

V roce 2007 získala roli ve filmu KRÁLOVNA ROČNÍKU, kde opět hraje rivalku hlavní hrdince tentokrát v podání Amandy Bynes. Také se rozhodla zkusit pěveckou branži a v tomto roce jí vyšlo debutové album "The Ups and Downs". Zatím poslední filmovou roli má v SUPRHRDINA, kde hraje lásku hlavního hrdiny.

Petr "chmíří" Chmelař

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hlavní kandidát
2016 Briar Lake Liers
Guatdefoc
Happily Ever After
2014 All Relative
The Boys of Abu Ghraib
2013 Cheap Thrills
Liars All
Lovestruck: The Musical (TV film)
The Bounceback
2012 Krásná řeznice (TV film)
Static
2011 Enter Nowhere
Noc žraloka 3D
Tajemství starého hotelu
2009 Poslední dům nalevo
2008 Suprhrdina
2007 Královna ročníku
Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Aquamarine
Return to Halloweentown (TV film)
2004 Konec snění
Mr. Ed (TV film)
2001 Hounded (TV film)
The Ruby Princess Runs Away
2000 Geppetto (TV film)
Nejlepší hra
1999 Děti z Duranga
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Žoldák: Legie zkázy
1997 Lhář, lhář

TV seriály

2018 Good Girls (TV seriál)
Mo Money, Mo Problems (S01E02)
Pilot (S01E01)
2017 Wrecked (TV seriál)
Sister Mercy (S02E06)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Co se děje ve Vegas (E10)
Země normálních (E05)
Murder in the First (TV seriál)
Kat's Meow (S03E10)
Daddy Dearest (S03E08)
The Barbers of Seville (S03E04)
další epizody (5)
2015 Code Black (TV seriál)
You Are the Heart (S01E08)
Stalker (TV seriál)
Salvation (E16)
2014 Gotham (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Let's Get to Scooping (S01E04)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál) - a.z.
The Horror (S01E04) - a.z.
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Credit Check (S01E18)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
Kalifornské léto (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Tatínkovi jsem manikúru nikdy nedělal (S06E21)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící stisk (S02E04)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazní břemeno (S02E15)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Passions (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1996 Small Talk (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)

TV pořady

2008 Mother Goose Parade (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace