Reklama

Reklama

Diktát

(pořad)
Rodinný
Česko, 2004, 22 min

Obsahy(1)

Spolu se Zdeňkem Svěrákem si můžete ověřit své znalosti jazyka mateřského a zároveň se vžít do údělu svých dětí. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Někdy bych rád poznal masochistu, kterej si ten diktát skutečně napsal. Při vzpomínkách na apokalyptický diktáty z gymplu se dodnes s výkřiky probouzím celý opocený a pomočený, takže nechápu, proč bych se tomu martýriu měl dobrovolně vystavovat znovu. A koukat na to jen tak je neobyčejně nezáživný, takže pro mě jedna * ze soucitu. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Myšlenka velmi dobrá, i provedení dobré, ale kurva v tom museli dělat chyby i učitelé češtiny, to ať mi nikdo neříká. Že se i mně povede občas stvořit nějakou brutální větnou konstrukci, ale na šílenosti z tohohle pořadu to zdaleka nemá. Nedokážu si představit reálné využití naprosté většiny diktovaných vět. 35% ()

Reklama

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Při čtení některých zdejších komentářů je i úplnému debilovi jasné, že by to chtělo lepší znalosti českého pravopisu. Ve škole jsem diktáty neměla zrovna v lásce, ale s potěšením jsem zjistila, že nejsem takovej češtinářskej trotl jak jsem si původně myslela. Škoda, že dneska dávají v televizi stupidní pořady místo takových jako byl tenhle. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama