Reklama

Reklama

Diktát

(pořad)
Rodinný
Česko, 2004, 22 min

Obsahy(1)

Spolu se Zdeňkem Svěrákem si můžete ověřit své znalosti jazyka mateřského a zároveň se vžít do údělu svých dětí. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Svěrák a Uhlíř učí a zkouší národ z českého jazyka. Dalo se to sledovat a občas i ten diktát jsem zkusil. / Viděné epizody cca *6.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Týjo, na diktáty jsem byl ve škole jeden z nejlepších. Jenže tento diktát jsem dělal ještě na základní škole, kde jsem nebyl tak zdatný, tak jsem zde naplácal mnoho chyb. Asi bych si měl tento diktát zkusit v nynější době. By mě docela zajímalo, jak bych dopad. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

moc nevím, jak tohle hodnotit, svým způsobem je to celkem unikátní projekt, je zajímavé zjistit, co už člověk všechno neumí, ale na hlavní vysílací čas je to dmsn trochu málo... 50% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý projekt, který nezklame. Je také hodně poučný. Ve škole jsem diktáty miloval. Mám solidní pravopis a hodně spolužáků ode mě opisovalo. Nešly mě ale rozbory, tak na oplátku ty jsem zase opisoval já od nich:-) ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Na pravopisu záleží, ale ne tolik, jak se říká. Když totiž máte dobrou myšlenku a napíšete ji s chybou, tý myšlence to moc neublíží. Když ji ale napíšete bez chyby, tak to nemá chybu. Z. Svěrák ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Myšlenka velmi dobrá, i provedení dobré, ale kurva v tom museli dělat chyby i učitelé češtiny, to ať mi nikdo neříká. Že se i mně povede občas stvořit nějakou brutální větnou konstrukci, ale na šílenosti z tohohle pořadu to zdaleka nemá. Nedokážu si představit reálné využití naprosté většiny diktovaných vět. 35% ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Někdy bych rád poznal masochistu, kterej si ten diktát skutečně napsal. Při vzpomínkách na apokalyptický diktáty z gymplu se dodnes s výkřiky probouzím celý opocený a pomočený, takže nechápu, proč bych se tomu martýriu měl dobrovolně vystavovat znovu. A koukat na to jen tak je neobyčejně nezáživný, takže pro mě jedna * ze soucitu. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Podle mě nedoceněný pořad. Jeho malá obliba jistě souvisí s neoblibou diktátů na základních i středních školách. A právě proto fandím Zdeňkovi Svěrákovi a jeho lásce k češtině a určitě si nenechám ujít nějaké další pokračování. ()

Reklama

Reklama