Reklama

Reklama

Děti deště

  • Francie Les Enfants de la pluie (více)

Obsahy(1)

Na počátku věků panoval Velký kosmický drak. V nejhlubší části jeho obrovské říše se spolu proplétaly dva protichůdné elementy, voda a oheň. Dobře si rozuměly. Ale zpupný lupič duší, který všechno dokáže od sebe oddělit, záviděl drakovi jeho moc a strašlivým úderem meče oba živly rozdělil, takže nyní už mezi nimi navěky panuje svár. To vedlo k narušení dosavadního kosmického řádu. Počasí se hned rozdělilo do dvou protichůdných ročních dob a rovněž lidstvo se rozdělilo na dva vzájemně znepřátelené tábory. Zrodili se vyznavači ohně a vyznavači vody, děti deště... (Film+)

(více)

Recenze (4)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bohužel typ animáku, který mi nesedí vizuálně a bohužel ani děj. Věřím, že se najde pár lidí, kterým Enfants de la pluie bude připadat kvalitní, ale já mezi takové lidi patřit nebudu. Pokud film nudí od samého začátku a věci, které se odehrávají jsou nezajímavé, nemohu jinak než 2/10 = 20% ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Animácia srdcom vysoko prebije predpovedateľnosť príbehu. Kto nepremýšľa sračkoidnými zúfaniami, ktoré prináša bežný život, ale jeho myslenie vyráža z čistej studničky vody ožiarenej blízkym, dôverne známym pukotajúcim ohníkom, má pri tomto animovanom dobrodružstve vyhratý skvelý zážitok. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jsi jako všichni ostatní !! Slunce oslepuje vaši mysl.." Nesmírně dobrá, a zároveň nesmírně nezvládnutá, naprosto symbolicky nutno říci, pohádečka s jinjanovými motivy, ze všech sil se snažící tvářit jako animovaná fantasy.. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama