Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pořadu "Buď já nebo pes" jsem se pohoršovala nad tím, jak lidé zanedbávají výchovu svých psů. U Polepšovny mazlíčků je to o to horší, že veterinářka neumí těmto zoufalcům ani pořádně poradit. Rady jsou směšné a zvláště u dílu s výchovou koček mě přímo pobouřily svou absurditou (jsem chovatelka koček). Bohužel nedám ani jednu hvězdičku, protože Polepšovna mazlíčků je špatný pořad a opravdu NEdoporučuji, aby si z něj lidé brali příklad u výchovy svých miláčků. To by jim mohli spíše uškodit než pomoci. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Když má někdo problém s hospodou, obrátí se na televizi Prima a navštíví pořad Ano, šéfe! Když má někdo problém se psem, obrátí se na Novu a poctí návštěvou paní veterinářku. Upřímně - smysl tohoto pořadu mi uniká. Mně tedy nepřijde nikterak zajímavé sledovat třicetiminutový pořad, na jehož konci se dozvíme, zda se ze zlobivého čokla stane hodný pes. To mě vážně nijak nevzrušuje, ať si třeba kadí po trávníku, je mi to fuk (nemám nic proti psům, jen mi tento pořad prostě přijde nezajímavý). Chovatel z Polepšovny možná získá nějaké dobré rady, milovník psů si užije záběrů na ně, ale jinak nevidím důvod, proč by na to člověk koukal. Nevím, čím si televize Nova myslí, že tento pořad diváky zaujme. Každý díl navíc musí být prakticky stejný. Nezlobte se na mě, ale Polepšovna mazlíčků je prostě ukázkový příklad NUDY. Nemyslím si, že na obrazovce vydrží dlouho...Dvě hvězdičky dávám za to, že přeci jen mohli vysílat něco mnohem horšího. Třeba prodloužené Babicovy dobroty. EDIT: Po zhlédnutí několika dílů a přečtení stránky, jejíž odkaz sem dala HelloNiky, měním hodnocení na odpad! Paní doktorku by měl nějaký pes pořádně kousnout do zadnice... ()

Reklama

UnholyEvil odpad!

všechny recenze uživatele

Za komediální hodnotu vyplívající z absurdity konání paní Cruely-Žertové a za roztomilé mazlíčky bych mohla dát klidně i jednu hvězdičku... Ale za zničení života tolika psů nejen na, nýbrž jistojistě i před televizními obrazovkami musím tento kýbl řídkých exkrementů poslat přímo do pekel horoucích. Závěrem bych veřejně vyzvala všechny pejskaře, kteří chtějí mít se svým psem hezký a zdravý vztah, aby zahodili piškoty, vrátili psa k sobě do smečky, kam taky patří, a společnými silami vsadili veškeré lidi, kteří se na "tom" podíleli do žaláře za týrání zvířat! ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem obdobnej pořad na nějaký satelitní stanici. Ta paní, co převychovávala pejsky byla vážně skvělá, bylo vidět, že rozumí svojí práci. Pak jsem viděla tohle. Hm, dělají si legraci? Tohle je jenom ukázka neschopných lidí a jedný prapodivný ženský, která se snaží být děsná odbornice... No to snad ne... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

když si člověk pořídí pejska, měl by myslet i na následky.. všichni si to představují jako Hurvínek válku :-) a když si s pejskem nevíte rady, zkuste zajít za odborníkem a to nemyslím polepšovnu mazlíčků.. existuje takový cvičák, jestli Vám to něco říká? :-)) ale je pravda, že nebýt tohohle pořadu, tak se zase tolik nezasměju, páč pejskové krásně vedou :-)) Sároušku, mě nevadí, že neumíš chodit u nohy a že občas něco zničíš.. jsi odrazem toho, jak se o Tebe starám :-)) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno