Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

kingik 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl dost odradil, byl pramálo zábavný a moderátorská dvojice jakoby se nijak zvláště neslučovala s výsledným konceptem. Uváděná videa snad na netu viděl každý, a kdo je neviděl, tak o nic nepřišel, a hlavně mě nějaký stupid videa nebaví, protože nemám zájem se dívat na neznámé lidi, co nikde neprorazily a zoufale to zkouší na netu. Jenže já dal pořadu šanci a dobře jsem udělal. Po zhlédnutí dalších dílů mě to začalo bavit a uvažuji dokonce i o vyšším hodnocení, než jsou 3 hvězdičky. Ani trochu mě to nenudí, moderátorská dvojice je dynamická a nápaditá a pořad šlape. Vzhledem k ostatním hrůzám z Novy, je to hotový skvost. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Pro lidi bez internetu možná dobrý, mě stoletá videa bez možnosti výběru, bez možnosti přeskočení otravných komentátorů, bez možnosti znovupřehrání jasný odpad. To i já bych vybral lepší (a nejspíš i necopyrightovaná) videa moderoval bych to lépe. Schválně koukněte na YT kanál Rocketboom, kde se zabývají původem a cestou ke slávě podobných virálních videí. Úplně jiné kafe než tohle zesměšnění všeho. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama