Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu proč tam lidi volají. Stejně víc utratí než získají když je cena jednoho telefonátu 90 Kč a ještě musí čekat až je přepojí do studia. Ani to není vtipné když ty zmalované umělotiny pořád melou to samé dokola. Jasné, vůbec ty jejich zadání nejsou těžké. Ale ještě horší jsou ty prolhaný kartářky. Málokterá věštba vysmolená z karet je pravdivá. ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Když si vezmu, jaké peníze stojí, zaplatit si v televizi byť pár sekundovou reklamu, pak jde při výrobě takovýchto hodinových pořadů skutečně o hříšné a naprosto zbytečné utrácení peněz. A ještě horší pocit než z těch vyčůraných omámenců, co to provozují, mám z osob, které tam volají: "Jsem Pepik, narodil jsem se 5.10. a chtěl bych vědět, jestli nejsem nemocný"..........."Ano Pepiku, koule mi říká, že si musíš koupit přípravek XYZŽ v hodnotě 3000,-Kč, protože máš náběh na rakovinu prostaty." Opravdu tam někteří z nás volají?Já radši budu podezírat autory, že si tam volají sami, nebo jinak je to s námi hodně zlý. ()

Reklama

ElisD odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem pro tento pořad vyměnit za sekvenci hypnotod (hypnožáby) z Futuramy :-) Ne, opravdu, je to dokonalý vymazátor, dělání z blbých lidí ještě blbější. Ale svým způsobem mne to fascinuje a na pozadí si to pustím a zvráceně sleduju, kam až jsou lidé schopni zajít. Věštci a producenti, posílám vám energii šambala dvatisíce kozačkou do zlaté brány! ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Oni asi utekly z nějakého psychiatrického ústavu ne ? Bubínkem na bebíčko - tak takhle to je -- jdu si koupit bubínek a v práci se budu věnovat pohmožděninám mých spolupracovníků. A kdyby to nepomohlo , naberu u nás za hospodou pár " léčivých " kamínků a je to. Silnější zážitek umí sprostředkovat i mikrovlná trouba. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Koukám, že to nikdo nechápe. V EZO jsou záměrně zaměstnáváni málo inteligentní blázni (viz rázná cikánka Jolanda, bubeník Vlastík či přihřátý Alešek), protože alespoň díky nim se dá mluvit o nějaké sledovanosti. Je i dost možné, že ředitel EZO za to, že zaměstnává lidi na okraji společnosti dostává nějaké dotace. Každopádně kdyby sehnali rádoby seriózní věštce, bylo by to jen a jen divný, protože věštění je kravina. Takhle je to alespoň sranda. Navíc se to vysílá v hodně pozdních hodinách, takže zdejší odpady jsou jen zoufalým výkřikem do tmy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jeden čas v ČR vysílaly varianty EZO.TV hned tři komerční televize: TV Prima, TV Public a Barrandov TV. (ČSFD)
  • Vlastík Plamínek uvedl, že získal své schopnosti tím, že spadl a bouchl se do hlavy (T600)

Reklama

Reklama