Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

"A mám jít na tu operaci nebo ne?" Vždycky když zaslechnu, že (prej) v těhle pořadech pro debily padne obdobnej dotaz, mám dojem, že by je tam měli všechny zavřít do krimoše za obecný ohrožení. ()

HawkeyeSaw 

všechny recenze uživatele

Cikánka ,,generátor náhodných slov" Jolanda : ,,Neustále jste hrozně truhlila.",,Ze sraček můžete vytáhnout se." ,,Já ráda vařím, protože je to na mě vidět." ,,Nemám kaviáry a holubata nejezdím na Moalorku" / Slovo do křížovky: ,,Moje slovo je holák, holák, holák, to je slovo do křížovky holák, holák, holák, napište si to hulák, hulák, hulák!" / ,,Elektronicky upravená věrnost." A plno dalších hlodů... Lepší show na večery trávené s prokrastinací prostě neexistují 8-) ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak ty lidi můžou utrácet prachy za svůj osud. Klidně ať si těm kreténům volají, ale proč proboha na to musíme čumět? ()

G_I_S_M_O odpad!

všechny recenze uživatele

Svým způsobem jsem se rozhodoval mezi pěti hvězdičkami a odpadem, protože takový žvásty a individua, to se jen tak nevidí a neslyší. Tak debilní, až je to kolikrát výborná zábava. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Pořad je odpadový, o tom žádná, ale některé ty "scény" se povedou viz.Youtube.. No a za tu občasnou srandu si to hvězdičku zaslouží. 25% ()

jeykey odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden funí do mísy, další improvizuje že to vidí snad každý a zbytek vám vyvěští ze čtyř karet to že to na 86,5% bude holčička. Nádhera. ()

Chajimwitz

všechny recenze uživatele

Tady se musím zdržet hodnocení.Po tvůrčí a umělecký stránce je to septik,ale když se na to občas kouknu,tak se kolikrát můžu pochcat od smíchu.Kolik stupidních kreténů protelefonuje nekřesťanský prachy to je až s podivem.Největší pecky jsou na Youtube. ()

Rýža 

všechny recenze uživatele

Za Aleška a za Vlastíka a ještě jednou za Aleška - a opovažte se mu dávat odpad, naruší vám karmický světelný štít! :) ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Když po večerech nemám co dělat, tak si občas tento "skvost" pustím a mám pár poznatků: 1. většina z volajících je ženského pohlaví 2. většině volajících je přes 50 let 3. je to naprostá srač**. Původně jsem chtěl dát odpad!, ale za Vlastíka Plamínka a Jolandu přidávám dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama