Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wau, z tohohle jsem docela na rozpacích. Příběh skoro žádný, zápletka by tedy nějaká byla, ale nic moc (částečně jsem v tom viděl trochu odkaz na Démony), pointa veškerá žádná. Všechno to gore a brutality tak vyznívají veskrze samoúčelně, což mi zrovna dvakrát nevoní, ale musím uznat, že to vypadá velmi pěkně, až dokonale, po maskérské stránce velmi povedené a nápadité. Hlavní záporák vypadá sice dost divně, ale jeho práce s kovadlinou... Druhou věcí je, že mám podobné subkulturní záležitosti rád, obzvláště, když se trefí do mé oblíbené subkultury (a fetiše, ty holky jsou prostě k sežrání). Takže, byl jsem spokojený mnohem více, než jsem čekal (i když film trpí klasickým nešvarem - nejhezčí a mě nejsympatičtější postavy zabíjí jako první - co to je za debilní módu, tohle, sakra!!!) a jak jsem si myslel, že to bude otravná nuda, tak nakonec nebyla. Více electrogotiček do horroru. ()

Pilgrimka odpad!

všechny recenze uživatele

No asi budu blejt velebnosti. Úplný, totální shit. Opravdu netuším co tím chtěl básník říci, ale takovou hororovou stupidnost jsem dlouho neviděla. Pankáči byli oblečení jak za trest....vidět pankáče jak tančí brake dance taky není moc smysluplné ...Být tam s nimi a poslouchat je tak jdu tomu killerovi pod nůž dobrovolně... ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová brutalita v podání funícího maníka ve svářecí kukle s obřím kladivem odehrávající se v nějakém opuštěném průmyslovém komplexu. Hnízdo tohoto magora, který zde ovšem není zdaleka sám, si vybírá partička punkerů pro svou ilegální párty plnou hlasité hudby, drog a sexu. Přípravy na párty jsou v plném proudu, ale ještě než dorazí první hosté, se organizátoři začínají ztrácet. První polovina dílka stojí na postavách punkerů, dívčí nahotě, spoustě oplzlých keců, konzumaci alkoholu a trávy, ovšem v podání hereckých výkonů, které odpovídají nízkorozpočtovém pojetí filmu, které jde ruku v ruce s tvůrčí infantitilitou, kterou nepřebijí ani výše popsané libůstky. Velké plus je, že proti maniakovi nestojí klasičtí teens (uhlazení správňáci a uječené barbie), ale pro mě určitě sympatičtější "drsňáci". Pokud divák přežije tuto část, otevírá se mu přehlídka vskutku makabrózního gore, nejen obřím kladivem. S prvním mordem snímek začíná nabírat na obrátkách a kvalita jde prudce nahoru. Přes kopu střev, kostí a dekapitovaných hlav se horový fanoušek prochrochtá blahem až k samotnému finále, které stupňuje brutalitu ještě na vyšší level. Ano, po CARVERU další parádní nízkorozpočtová pecka, která rozhodně nedělá žánru ostudu. Škoda nepodařeného rozjezdu, ale i tak za mě poctivé čtyři hvězdy. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě film velice "příjemně" překvapil, zpočátku to vypadalo, že film bude téměř o ničem, ale hle, strhnuté obličeje, uříznuté prsty, rozčvachtaná hlava... :) Dál to nechám však na vás, ale na malorozpočtový film je to vskutku unikát. Už dlouho jsem u žádného hororu neskřípala zuby. Některé scény se opravdu nedaly jen tak rozdýchat. Vrah ve svářečské masce? Proč ne? Už od pohledu nevypadá zrovna mile, co si budeme povídat. :) Ve skutečnosti je to však úplně nemožné, ale o tom horory přece jsou, no ne? Jde o ten skvělý pocit, který zažíváme, když teče krev z televize. A tohle je přesně film podle mého gusta. 80% si určitě zaslouží už jen kvůli samotným drsným gore scénám, parádním masakru a šílenému vrahovi v masce. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Početná skupina pankáčů se v opuštěné továrně rozhodne uspořádat párty plnou tvrdé hudby, alkoholu, drog a sexu. Díky nevítané návštěvě se ale tenhle plán mění v peklo, kde hlavní roli přebírají bolest a utrpení spolu s ratolišti krve a vnitřnostmi... Podle prvních minut jsem čekal nudnou, strašlivě amatérskou kravinu, co nebudu schopen dokoukat. Otřesná kamera, zvuk i herecké osazenstvo. S ubíhající stopáží a houstnoucí atmosférou se to ale začíná rychle zlepšovat. Snímek po první vraždě nabírá na obrátkách a už se nezastaví. Šílený maniak, co z oka vypadnul tlouštíkovi z příbuzného exploitationu Carver (2008), začne rubat všechny oběti svým monstrózním kladivem. Efekty jsou na nízkorozpočťák opravdu skvělé, v mnohých případech se už ani nedá mluvit o gore, ale o poctivém splatteru, kde se drtí hlavy i páteře, létají mozky a povalují vnitřnosti. Fakt síla! No a pak přichází závěrečný masakr, u něhož si každá zvrhlá duše přijde na své! Obrovský zabiják vtrhne na párty, kde za pochodu špičkově tvrdé muziky morduje nevídaným způsobem všechny návštěvníky. A počet mrtvých? Hodně, prostě hodně... díky závěru se bodycount blíží k číslu 30! Klobouk dolů. Opravdu brutální podívaná s vtipným koncem jen pro okrajové publikum... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)
  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)

Reklama

Reklama