Reklama

Reklama

Future X-Cops

  • Hongkong Wei lai jing cha (více)

Recenze (4)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Zle nefunkční a bezduchá vykrádačka kdečeho, jíž naprosto schází nějaký ten upřímný zápal a drive, jež jsem zaznamenala např. u podobně derivativního, ale o dost příjemnějšího Returnera. Na hony z toho táhne vypravěčská nemohoucnost a odtažitý kalkul. Použitelné nanejvýš jako guilty pleasure nálož pro Andyho fanynky. A nejspíš ani to ne. ()

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně prostoduchý, neumělý a trapný pokus o scifi po americku s dialogy pro osmileté žactvo pomocné školy. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tohle je vskutku hodně zlé, naprosto nepovedená žánrová splácanina, odpustím, že to nemá vzhled amerických spektálů co se efektů a výpravy týče, ale ten příběh, pojetí, proboha to je tak pro pěti, sedmi leté děti... Andy Lau i zbytek obsazení je vskutku příšerný, inu příšerný film, tak příšerný scénář a herecké výkony... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kvůli digitálnímu dotvoření speciálního brnění, které divák během filmu na postavě Kidda Zhoua vidí, byl Andy Lau po dobu natáčení oděn v křiklavě zelenou speciálně upravenou kombinézu. (Conspi)
  • Snímek nedostál původně plánovanému datu vydání z důvodů dodatečných úprav speciálních vizuálních efektů probíhajících v korejských filmových studiích. Do hongkongských kin se snímek dostal až 15. 3. 2010. (Conspi)

Reklama

Reklama