Reklama

Reklama

Ninjové Yamatu, Jinnain a Nezumi jsou vysláni mistrem na prozkoumání tajemného hořícího objektu, který přistál kousek od vesnice. Cestou narazí na druhou vyslanou skupinu Ninjů, která záhy téměř celá zahyne, když se střetne se skupinou mocných a téměř neporazitelných mimozemšťanů. Podaří se trojici Ninjů společně s Ninjou Rin a vesničanem Nishem zastavit vetřelce a přežít? (StrYke)

(více)

Recenze (37)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Právě uprostřed bojů mezi nedalekými vesnicemi se z nebe snese velká ohnivá koule. Skupina ninjů z jedné z vesnic se vydává zjistit o co jde. Na to, na co narazí, ale vycvičeni nebyli - přesto každý udělá pro záchranu sebe a svých přátel cokoliv... Ačkoli většinou snesu ledacos, tohle bylo už i pro mně moc. Přišlo mi, že si partička studentů (japonských) po nějaké pařbě domluvila, že natočej nějakej film. A jak se domluvili, tak udělali. Co nezvládli vlastními silami, domaloval další studentík na počítači, a výsledkem je tato pseudo akční-scifi slátanina. Pokud bych měl vypíchnout něco, čím mne film rozhodně potěšil, tak je to určitě délka - 80 minut bych možná vydržel koukat i do černé obrazovky. No a tím co mne film nepotěšil, to byl ten zbytek - otřesné byly hlavně masky. Ty nijnovské byly ještě docela ok, ale ty alienovské byly příšerné (po domácku spíchnuté). Ještě šílenější byly ale figurky malých alienů, z těch gumovost úplně čišela. Mno .. co se týče hereckých výkonů, tak ty jsem nějak nestihl postřehnout, protože kromě bojových scén a jednoho pitvořicího se chudáka zde nic jiného k vidění nebylo. A ty bojové scény ... jak to říct ... byly koukatelné, ale... toť vše.. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

To bol zas nápad pozrieť si túto japonskú somarinu.Nízkorozpočtové filmy moc nepozerám a po tomto filme už asi vobec nebudem.Alieni vyzerali strašne úboho až groteskne,a keď začali lietať nevedel som či sa mam smiať alebo plakať.Masky ninjou tiež nestali za veľa,Herecké výkony pri takejto tuposti ani neviem okomentovať,či boli dobré alebo nie.Určite to bola lacná paródia na horory.Ale aspoň som zistil,prečo nie je napísaní kto to režíroval,určite sa hanbil preto čo stvoril.Totálne zbytočný film,ktorý zaradujem do mojich najhorších filmov,aké som poslednej dobe videl.Ale námet to je dobrý len Alieni by nemohli vyzerať ako zmutovaní dobermani a aj do trikov by sa muselo o moc viac investovať. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po nestrávenom sushi, sa môžu prisniť aj takéto sny. V nezadanej dobe a zrejme v Japonsku ( natáčané zrejme v nejakom ich skanzene ), sa odohráva príbeh, ktorý môže privodiť nočné mory. A to intelektuálom a radikálom každého zvrhlého izmu. Človiečik obyčajný, si to s pár zívancami celkom užije. Ja sa priznám, nie som intelektuál a ani nič z toho vyššie zmieneného, takže sa moje prispôsobovacie schopnosti občas vzpierali. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Parodie, která paroduje sama sebe. Když přišel teplej ninja s páskou přes oko, málem jsem to vypnul. CITÁT - Být nejlepší ninja bývá dost nepříjemný.......... Dialogy, no to je něco úplně příšernýho a když jsou doprovázený hroznou hudbou, nutí vás to stále držet prst na stopce a čekat, kdy se ten "džbánek naplní" a jak dlouho tu blbost vůbec vydržíte sledovat. Na filmu jsou nejlepší kostýmy, ty se opravdu povedly. Byl jsem zvědav na toho aliena, jak bude vypadat. Není zas tak špatný, ale triková stránka je nezdařilá. Jenže to byl první dojem. Po dvacetipěti minutách jsem to vypnul. To nešlo. Rychloposuvem jsem to dostal asi do čtyřicátý minuty a viděl "aliena" v akci. Musel jsem se smát. No nic, za pokus to stálo. Jedna hvězda. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Herecký výkony mi přišly, až moc dobrý na takový film. Mika Hijii ukazovala, jak jen mohla při soubojích sexy zadek. Tohle se musí brát, jako parodie a je to nářez. Škoda, že Alien při konečném souboji pak začal létat, protože před tou scénkou jsem chtěl dát 4 hvězdy. Nápad na film dobrej, ale provedení horší. Vyjadřování k vzhledu Aliena je zbytečný to se musí vidět. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama