Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat nás baví

(série)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2018, 1 h 44 min (Minutáž: 8 min)

Režie:

Marek Beneš

Scénář:

Marek Beneš

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pat a Mat vám ve třinácti nových epizodách plných skvělých gagů opět dokáží, jací jsou to šikulové. (Magic Box)

Recenze (12)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrím k neskoršej generácií fanúšikov Pata a Mata .Narodil som sa až po úmrtí Ľuboša Beneša v dobe keď jeho syn Marek prevzal remeslo a odjakživa som mal rád aj Marekove diely tak aj tvorbu jeho otca. Keby som sa narodil v roku 2013 a dostanem sa k tomuto vo svojich piatich rokoch tak by som asi vyskočil z kože. Prečo za posledných 15 rokov nevyšlo skoro nič? I tak som ale rád že sa návrat podaril a držím Marekovi palce do budúcna. Jedina vada na kráse je tak zničená znelka ,ktorá až tak zlá nieje pretože tento seriál už nejakú zmenu potreboval a keď sa niečo nezmení pomaly 50 rokov tak to zaváňa lenivosťou to meniť. Za skvelé chvílky strávené pri tomto seriály a za úspešný návrat do detstva dávam 90% a rozhodne sa to originálu vyrovná ,pretože kvalita nepadá len doba sa mení. Len tak ďaľej! ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

To fakt bylo nutné prodat do Číny (viz závěrečné titulky) i tohle? Viděl jsem teda díl s vánočním kaprem (výroba 2020) a je to K UZOUFÁNÍ NUDNÉ. Výtvarná stránka zůstala OK, animace je mnohem plynulejší než ve starých dílech, ale nemá to vůbec žádné nápady. Mělo se to jmenovat "Pat a Mat nás nebaví". ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja z týchto dvoch somrákov proste nemôžem. Títo dvaja aj keby proste sedeli na gauči a nerobili nič, aj tak by sa mi pri pohľade na nich okamžiťe zlepšila nálada. Je to proste tak, zrejme nostalgia a aj tie ich faces. Že kvalita novodobých dielov išla oproti starým dole? Možno súhlasiť. Mne to ale až tak nevadí, lebo ma tento seriál stále vie zabaviť a vôbec sa za to nehanbím, práve naopak. 75 % ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1,5*]     Vraj nás bavia? Nie, nebavia! Kam sa podeli tie kultové postavičky? Scénky sú v podstate bez výnimky zúfalo nevtipné, často až trápne. Hudba je príšerne otravná (horšia ako v Baumaxe). Dopozerať všetkých 13 dielov chcelo istú dávkou sado-masochizmu. Jediné, čo sa dá pochváliť, je animácia, tá vyzerá na širokouhlej obrazovke naozaj dobre. Škoda, nedávne časti Pat a Mat na venkově neboli vôbec márne. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodem bych řekl, že Pat a Mat nás baví je vlastně uměle vytvořený seriál. Ve skutečnosti se seriál jmenuje Pat a Mat kutí a má mnohem více epizod. Dokazuje to i nesoulad zde, kdy v textu Magic Box se uvádí třináct epizod, nahoře v úvodu čtrnáct. Jenže doopravdy jich je přes třicet, alespoň podle stránek Čt a při poslední repríze jich Česká televize odvysílal třináct výběrových. Vcelku hned je poznat, že se jedná o nově vytvořený seriál. Pat a Mat si hrají s drony, připravují pizzu nebo pořádají barbecue. Dokonce pečou chleba a mají chuť na poprcorn. Tohle jsou sice na jedné straně vítané inovace, na druhé to dost nestačí na celou epizodu a je to poznat. Pořád tato dvojice zkazí na co sáhne, ale už to není tak zábavné. Ani zdaleka. Není nad staré díly, kdy opravdu kutili! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama