Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

web-dat 

všechny recenze uživatele

Když srovnám tento počin (Jehovova pomsta) s (Gorilou - příběh opičí http://www.csfd.cz/film/278615-gorila-pribeh-opici/# ) je to opravdu rapidní rozdíl. Pojetí humoru je geometriálně odlišný. Ano najdou se i zde nějaké vtipné hlášky, ale film celkově působí velmi nejednotně. Nedá se říct že by Jehovova pomsta byl úplný odpad, protože se najde pár vtipných scén, ale .... vic než 1 hvězdičku tomu dát nemůžu. ()

MathewBB odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sračka, kterou jsem v životě viděl... Kdo na tom vidí něco vtipného, měl by jít na vyšetření k psychiatrovi... Film je jen útokem na jehovisty a postižené lidi... Ani k jedné skupině lidí nepatřím, ale takováto pointa filmu je naprosto zvrácená... Když se člověk zaměří na skupinu ZNK, zjistí, že se jedná pouze o tento filmshit, pak film "Život není krásný" a český horrorcore (Sodoma Gomora, Řezník atd.). Prostě nic pro aspoň trochu normální lidi, pouze pro zdegenerované idioty, kteří se baví násilím a vulgaritami... ()

Reklama

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Řezník má jistě specifický smysl o absurdně černý humor, což oceňuji. Ne každému to samozřejmě sedne, tudíž hodnocení jako "trapná hovadina" lze pochopit. U obzvláště povedených scének jde palec nahoru, ovšem jako celek to spíše neuspěje, i když tady je ta snaha o to určitě větší, než u předchozí počinů. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Poloamatérský snímek plný těžké náboženské kontroverze, humoru a velice slušných filmových kvalit ! Je znát obrovský krok dopředu od minulého filmu Život není krásný. Jehovova pomsta má lepší kostru příběhu, gradaci, závěrečnou pointu a celkově je te celé daleko filmovější, což je samozřejmě zásluha propracovanějšího scénáře. Taktéž herecké výkony jsou nesrovnatelně lepší (hlavně ve vedlejších rolích) a značný pokrok je vidět i co se týče hudební stránky filmu, jelikož hudba byla tentokrát skládáná přímo na míru scénu po scéně. Doporučuji tento film všem, co snesou drsnější humor a zaručuji kvalitní zábavu. Hlavně ale ať se na to nedívaj žádný náboženský paka ! Ty by si z toho minimálně nasrali do gatí ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Mnohem více se mi líbil kousek "život není krásný", toto je takovej slabší a mnohem delší odvar toho předchozího, nějaké scény viz. scéna s fotrem je dost dobrá, bohužel těchto scén je tam docela málo. Nu což, na to že je to amaterské dávám 2 hvězdy. Edit: Musím přehodnotit, s odstupem času co jsem na to koukal tak jsem se tomu teď tlemil mnohem více.. Na život není krásný to sice nemá, ale i tak je to docela dobrá oddychovka 60% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Interiér sálu království svědků Jehovových se natáčel v kostele sboru Českobratrské církve evangelické v Rumburku. (Tisbejsky)
  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)
  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)

Reklama

Reklama