Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

klapqua 

všechny recenze uživatele

Keďže som od filmu nič čakala, bola som ozaj príjemne prekvapená. Nejedná sa o žiaden svetoborný snímok, z ktorého by mi padla sánka až do sklepa, ale je to celkom fajn oddychovka na upršané popoludnie, po ktorom navyše neostane nepríjemná horká chuť, ale skôr krásne sladké nebíčko:). Príbeh má pomalé tempo a príjemne sa tiahne, sem tam padne rádoby múdra hláška alebo nastane kvázi filozofický moment... Páčil sa mi nápad s pohrebníctvom, sama týmto smerom dosť inklinujem, takže za to sú u mňa určite plusové body. Medzi hrdinami bola ozaj zvláštna chémia, ktorá pracovala ako mala. A klasicky, ako je už u mňa tradičné, chválim opäť hudbu. Jedna hviezda je za tie slnečnice...:) ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna zastáncem herečky Blake Lively, ale příjemně mě překvapila. Zahrála opravdu dobře a já to oceňuji. Samotný příběh se mi moc líbil, velmi krásné prostředí, nikde nikdo, a to je pro mě ráj. Stejně tak pouto mezi hlavními hrdinami a hodně křehká Elvisova láska ke svému otci. Sympatická a klidná hudba, a prostě velmi milý snímek. And where is she.. my Annabelle? ()

Reklama

loliti 

všechny recenze uživatele

Nevšedný príbeh s čarovnou atmosférou. Elvis bol presne ten typ chlapca, ku ktorému by som sa schovala, ak by som potrebovala byť chvílu osamote, ale zároveň sa sama necítiť. Prostredie, v ktorom žil na mňa pôsobilo úžasne upokojujúco. A ak by som mu tiež mohla vymalovat dom a zasadiť pole plné slnečníc, kludne sa zdržím aj dlhšie... povedzme, navždy. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Film začal jako příběh o mladé, krásné dívce, která si dosud skutečně neužívala života, až do doby kdy umře. Z tvrdé reality jí polibkem probudí flegmatický balzamik. Může se to sice zdát jako bizarní příběh, ale ve skutečnosti je to o dvou lidech, kteří se navzájem zachrání. Musím ale přiznat, že mě trochu zamrzelo, když na konci ani jeden z nich neumřel. Dodalo by to filmu více věrohodnosti. Ale i tak se mi tento film zalíbil a dostává ode mě hezké čtyři hvězdičky. :-) ()

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama