Reklama

Reklama

Piráti z Pacifiku 2 - Odplata!

  • Thajsko Puen yai jom salad (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Druhý díl největšího asijského příběhu, staňte se svědky jedné z největších námořních bitev, velkolepých soubojů a dobývání přímořského města.
V roce 1600 královna Hijaou pocítila žár mezinárodního konfliktu, když se vzbouřený princ spojil s pirátskou bandou, aby vyvolal povstání. Podařilo se jim dokonce ukořistit vysoký počet velkorážních děl z holandské lodi. Tajný plán však fatálně selže, když se loď potopí do hlubokého příkopu spolu s cenným nákladem i celou posádkou. Osudová nehoda se stane ve stejný den, kdy se narodí člověk se schopností komunikovat s mořskými zvířaty. V následujících letech mají být jeho schopnosti použity k poražení krutých pirátů. Velryby, sirény, delfíni a mořští hadi budou zavoláni na pomoc v obrovské bitvě, kterou si lidé budou pamatovat na věky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete střih, za kterej občas patří uříznout ruce v ramenou, toporný překlad, kde občas bádáte, jak to bylo myšleno a sem tam slabší triky, tak dostanete výborný příběh, který má hlavu a patu. Hlavně by se MIDO mohlo naučit, že používat na všechno americké poznámky o největších hitech v čechách moc nefunguje. Je to výborný Thajský film, i když to nejlepší asie není - to ani zdaleka ne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dobrodružní asijští fantasy piráti z karibiku ve star wars omáčce. Děla, princezny, piráti, kung fu, thajky, velryby, magie a manty. A když jsou v nějakém filmu manty, nemůže to být špatný film. Chyběl už jen Kabir Bedi. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Naprosto stejné jako jednička a to se všemi svými zápory i klady. Tvůrci se zde snažili ještě více zapracovat na „fantasy“ a tak si na své přijdou hlavně milovníci kouzelné magie. Místy se tu tvůrci snaží až moc tlačit na pilu a především na city diváků – což mi nebylo moc po chuti. Za přehnané označím i onen příchod velryb na scénu. Ale jelikož jsou oba díly hodně pošahanou podívanou, mávnu nad tím rukou. Líbilo se mi, že tu bylo více soubojů, ale zase více přemrštěných efektů. Úsměvný byl i onen královnin nesmrtelný strážce, ale tak to k téhle blbině patřilo. Naštěstí i druhý díl má krátkou stopáž, takže jsem u toho neusnul. Jen štěstí, že už to nemá další díl, protože nevím, jestli by mě to „potřetí“ bavilo. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo masakrózní, to jinak popsat nejde :D Směju se ještě teď. Kdyby tu šly dávat místo hvězdiček smajlíci, dostalo by to hned dva :D Možná být mi o 15 let míň a nevidět do teď ani jedny Piráty a Chi Bi, možná.... ale ne, odpad :) ()

Reklama

Reklama