Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

Astinas 

všechny recenze uživatele

Moderátoři jsou sympatičtí a celkem se vyznají v herním světě, obzvlášť se mi líbí, že pouštějí Prodigy, jako soundtrack. Je to zajímavé a rychlé. Když ale srovnám S Game Pagem, tak je to na mě až moc rychlé, G.P. jde podle mě více do hloubky a ne jen nastínit danou novinku nebo hru, tak jak to dělají v Re-p. Bohužel za poslední 2 roky úroveň G.P. padla a možná právě proto Re-p. je o něco lepší. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Program nemá konkurenci, tedy né že by byl tak dobrý, ale na těch 300 programů, které chytám, jsem jiný takový pořad neobjevil. Když jsem poprvé viděl Re-Play, tak jsem si říkal: "Proboha, co tam dělá ten starý chlápek? To měl být spíše pořad pro mladší generaci!". Už jsem si ale na Mikoláše zvykl. Má štěstí, že je vtipný :-) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Asi kdyby mne tak moc nesral Tuček, který svým humorem demoluje i pořad Aplikace, bylo by to i na víc. Člověk si alespoň malinko osvěží povědomí o herním trhu, co náš čeká a nemine, ale to je asi tak vše. Rychlý přehled a žádné pitvání představených titulů do morku kostí. Občas by se to ale i hodilo. Mnohokrát zmíněný Game Page, kterému toto leporelo nesahá po kotníky, už asi netřeba vytahovat. Průměr. 50% ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Borku bych klidně nechal pomoderovat mi na chvilku joystick,ale že někdy něco hrála ji neuvěřím ani za sto let.Stejně tak ten pablb.Bud' tak hodný do piči už a přestan' říkat EZIO!!!!V té hře to jméno vysloví tak milionkrát,tak to asi mluví za všechno!Aspon' ten týpek co komentuje videa je v pohodě. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Herní průmysl je pro mě kapitola sama pro sebe, takže jsme Re-play na obrazovkách Primy uvítal s nadšením. Sledoval jsem ho už dřív při internetovém vysílání a moc se líbil. Musím říct, že mám tento pořad radši než konkurenční Game Page. Recenze jsou výstižné, dlouhé tak akorát, moderátoři příjemní a celková skladba pořadu se povedla. Uvidíme, co přinesou další roky, ale nyní jsem určitě spokojený. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama