Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

Kissak 

všechny recenze uživatele

Odpad? Ne. Docela zábavný film u kterého jsem se nenudil. Nečekal jsem nic úchvatného, ale docela mě překvapil tenhle i když místy nelogický příběh, který shazují jen levné efekty. Docela dobré nápady, které by si zasložily lepší zpracování (více peněz) a mohl vzniknout super film. Ale i takhle se na tento film dalo dívat. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

Reklama

Kwaichi odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem prečo v tých nových filmoch pána Holmesa vykresľujú čoraz častejšie ako excentrika vhodného do blázinca a nie ako gentlemana s rozvahou angličana, na ktorého sme zvyknutý z starších filmov. Celý film mi skôr pripadá ako typická americká "paródia" na jednu z najväčších legiend britskej literatúry. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je tu něco, co by se mělo zachovat....... Film má celkem povedenou pompézní hudbu (Chris Ridenhour). Ale jinak je to hrůza a celkem blbost. CITÁT - Hra začíná.......... Zmatená kamera, dramatická stránka nulová, příběh je směšný, triky hloupé a herecké výkony skoro nulové. Neustále jsem zápasil z ovladačem abych to nevypnul. DAILOG - HOLMES - Tak že, co jste viděl? WATSON - Nic. Vůbec nic. HOLMES - No, podstatné jsme viděli.......... No a když přišel ten dinosaurus (stále je to tento příběh) to už jsem se jen smál. Konec byl velice paskvilní - prostě Asylum. ()

ujec odpad!

všechny recenze uživatele

Keby autor Shelocka Holmsa a nebodaj aj samotný fiktívny Mr. Holmes videl tento film, tak dá návrh, aby autorov tohto shitu uvrhli do najhoršieho blázninca. Dej absolútne nemá líniu. Obrazy deja skáču ako žaba sem a tam bez absolútnej logiky, ktorá je povestná u fenomenálneho detektíva. Tento film môžem chápať ako pomstu profesora Moriartyho voči fanúšikom Sherlocka Holmesa, ale bezradnú. Nech teda víťazí medzi totálnym odpadom filmového umenia - v zabudnutí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama