Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na CSFD zatím pod názvem Una moglie bellissima, já jsem viděl na Netflixu s českým názvem Krásná manželka. A pravdou je, že ta manželka byla opravdu krásná, žádná nadsázka. A protože byla i sympatická, nešlo jen o to, že se vizáží blížila sexbombě. Film se celkem povedl jako komedie a zábavný film. Za zmínku stojí životní realita, kdy krásná prodavačka ovoce mohla být sebevíc slušná a věrná, při první nabídce lepšího světa a úspěšného chlapa ji uchopila bez velkého rozmýšlení. A pak známá příběhová linka vzestupu na společenském žebříčku a pádu zpět na venkovské tržiště. V duchu italské komedie. Pokud by se někomu zdálo, že jsem to s hodnocením přehnal směrem nahoru, tak určitě je ta čtvrtá hvězda ze tu "éterickou bytost". ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Pieraccioni si napsal postavu na tělo a chvilku to vtipný je a chvilku ne. Jeho krásná manželka je fakt kousek, že mužská část tuhle lehce nadprůměrnou komedii musí slupnout jako malinu. Jsou tam pasáže úsměvné, leckdy zase zbytečné a konec v rovině romantické zrychlený. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Zábavná směs Pomády, Neslušného návrhu, Ricchi e poveri a italského humoru se spoustou typických hlášek. Laura Torrisi se zdá být zdatnou nástupkyní Ornelly Mutti, stejně jako jeden z vedlejších herců italským klonem Rhyse Ifanse. Několikrát jsem se musel smát nahlas. Mít to lépe vygradovaný konec (např. mi tam chyběla pointa linie s knězem), jdu i do plného hodnocení. Takto 88 %. ()

Reklama

Reklama