Reklama

Reklama

Ogroff

(festivalový název)
  • Česko Ogroff - Šílený zmrzačovatel (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Vyšinutý dřevorubec Ogroff (Norbert Moutier) žije někde v odlehlé chatě uprostřed francouzských lesů. Je to maniak, jenž brutálně zavraždí a rozčtvrtí každého vetřelce, který naruší jeho teritorium. Prožívá také svou první erotickou rozkoš (fantasii), se svou sekerou a nakonec vede bitvu s místními zombíky. (Karlos80)

Diskuze

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Karlos80

Naopak, ja sa bavim. Ale pokracuj, kric na vsetky strany mozno sa niekto chyti a uz nebudes sam revolucionar :)) Skapem z teba

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Karlos80

Co mas furt s mojim menom? :) mal som ho dva roky na profile, to fakt myslis ze mi to uskodi? Co keby som ja napisal ive lonquez, ze si zneuzil jej ucet na sirenie nacistickej propagandy? A decko nejsi. Si stary nezamestnany chudak mentalne na urovni ziaka specialnej skoly, aby som to upresnil

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Bloody13

to není tím, možná že si ted rveš vlasy, že si sem vůbec něco psal ale sám vidíš kdo tu co psal a kdo byl opět ten provokatér ostatně jako vždy. ale on tu diskuzi má ve sledovaných s tím nic neuděláme..

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

hele ty si hodně věříš co?  já věřím že těch stížností na tebe bude víc, tak aby si se hošánku nedivil. Jinak od tebe od anonymn nicky je fakt směšné a téměř urážka nadávat někomu do dětí. Tomáši Lauko s Důbravky:-) Možná byses nám mohl pochlubit kolik pak ti je let a co vůbec děláš, že máš takovýho času,k tady dřepět den co den a stále se s někým hádat, ty musíš mít hodně neštastnej život fakt že jo.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Karlos80 , Flipnic

To znie ako vyzva :) Teraz na rovinu: vy si vazne myslite, ze smiesne deti ako vy niekomu nazenu strach? Mojmir mi tvrdil, ze mi vybavi ban pred rokom a pol, karlik pred par mesiacmi. No skoro som pustil do gati :))

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

ale vypadá to otřesně, kdo se sem podívá a to i třeba z venku - nevím co si může ten člověk pomyslet, kam přijde tohle hovado, jde to do kopru a všichni vidí kdo to oěpt vyprovokoval. bránit by se člověk měl všem těm lžím a demagogii, ale čeho je moc toho je příliš..

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

on těch diskuzí zkazil už daleko víc (další takový je ten martin741, který má zas potřebu se vyjádřív ke všem tvůrcům na čsfd), to ani nevíš, prostě jeho všude plno, páč nemá jiné zájmy ani život, jen si honí ego na čsfd, kde zároven hledá kamarády a asi i svojí nevěstu:-) nereagovat na něho, neházet perly svinim jak se říká, to je jediné možné řešení, k smíchu je už delší dobu jen on sám i se svou dementní diskuzí plnou hoven která musí být stále středem zájmu, kde zárove zabanoval všechny své oponenty a virtuální nepřátelé, k smíchu je tento neléčitelný psychouš.

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Flipnic

on těch diskuzí zkazil už daleko víc (další takový je ten martin741, který má zas potřebu se vyjádřív ke všem tvůrcům na čsfd), to ani nevíš, prostě jeho všude plno, páč nemá jiné zájmy ani život, jen si honí ego na čsfd, kde zároven hledá kamarády a asi i svojí nevěstu:-) nereagovat na něho, neházet perly svinim jak se říká, to je jediné možné řešení, k smíchu je už delší dobu jen on sám i se svou dementní diskuzí plnou hoven která musí být stále středem zájmu, kde zárove zabanoval všechny své oponenty a virtuální nepřátelé, k smíchu je tento neléčitelný psychouš..

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Flipnic , Karlos80

Tak nevim, koho z vas sa viac bojim :D Ale nebojte, nechcem to tu cele zasrat recami o karlikovi, jeho multiuctoch, antisemitizme a obdive k nacizmu. Len tak priebezne, ked nanho narazim, nech aj ostatni vedia, co je to za nacisticku spinu

na příspěvěk reagoval Karlos80, Flipnic

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Flipnic

Máš rpavdu, ale on mě staljkuje už delší dobu a to co dke napíšu roznáší na jiné diskuze s cílem mě poškodit, je neštěstí že se takovýhle hovado vůbec narodilo a pomo to s tím sledováním příspěvků taky moc nedomyslel, protože přesně takovýhle hovádka choděj a honěj si ego přesně tam, kde to trochu žije ..je to znákej troll na čsfd spolu s některými dalšími slováky tady (martin741, montybrogan atd), srát na něho, on zajde sám..

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

dr.kokote jdi už fakt do prdele ubožáku, nic takový jsem nikde nepsal ani neřekl a vůbec co je to potom? kam vlezeš tam jen provokuješ, posereš všechno, jsi zralej na léčbu, ale ještě předtím na ránu mezi oči, koho zajímaj nějaký tvoje stupidní názory, koho tím ccheš oslovit prosimtebe? Ještě všichni mají v neblahé paměti anketu o největšího debila na čsfd, kterou si málem vyhrál, kdy si se ale prostřednictvím multáků postaral aby tomu tak nebylo, páč by si nerozdejchal tu ostudu:-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Pak budeš mít co do činění se mnou ... už Tě mám plný zuby, tak se připrav hajzle!!! Sám dobře víš, že jsem schopen čehokoliv anezastaví mě nikdo před ničím ...

 

Hajzle zamrdanej, tady nejde o něj, ale o ostatní a Ty to tady sereš ostatním lidem ... Jseš totálně na palici, nic nezmůžeš, nedokážeš a akorát jseš trapnou ukázkou ubožáků, kteří by na csfd bez diskusí zhasli jak svíčky po sfouknutí ...

Nejsi nic, nic jsi nedokázal, jseš nula, nicka, trapnej ubožáček, trapnej hnidopich, dement na diagnózu a sráč, kterej nemá absolutně žádnej reálnej náhled na sebe sama a sebereflexi ...

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Reklama

Reklama