Reklama

Reklama

Ogroff

(festivalový název)
  • Česko Ogroff - Šílený zmrzačovatel (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Vyšinutý dřevorubec Ogroff (Norbert Moutier) žije někde v odlehlé chatě uprostřed francouzských lesů. Je to maniak, jenž brutálně zavraždí a rozčtvrtí každého vetřelce, který naruší jeho teritorium. Prožívá také svou první erotickou rozkoš (fantasii), se svou sekerou a nakonec vede bitvu s místními zombíky. (Karlos80)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Flipnic

Ahoj mojmir. Nie, to nepojde. Zato, ze pomo nebanuje militantnych neonacistov ako karel, ja nemozem. A pokial ja musim znasat jeho reci, jak bolo plynovanie zidov spravne, budete muset znasat aj vy toto. Pokial nezmazu ucet mne alebo jemu, budem toho primitiva posielat kam patri. A o stalkingu nehovor. Na rozdiel od jeho multiuctu croft, karlika v topke nemam :-)

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Prosím Tě běž provokovat svoji maminku a tatínka a nezasírej to aspoň tady čuráku vyjebanej!!! Aspoň JEDNU jedninou diskuzi nech durva na pokoji a běž si honit ubohý ego do nějaký jiný, protože co Ty tady na tom csfd předvádíš, je už fakt na diagnózu poševně-duševně zamindrákovanýho dmenta ... 

 

Tímto navrhuju na tohoto ČURÁKA DVOJITÝ PLYN !!!

A taky navrhuju na něj všem vůbec nereagovat, jinak je to voda na jeho mlýn ... 

A já se poroučím, protože mi zkazil JEDNU JEDINOU přijatelnou diskuzi ze všech těch sraček, co zde na CSFD poslední dobou jsou ...

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Karlos80, Karlos80

Uživatel Jello Biafra smazal svůj příspěvek.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

tak borec ricci.s s těch známějších lidí tady, ho dokonce viděl už v roce 2012, to je jeden z těch cca 5 lidí..

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

jdi už do prdele chudáku nikoho nezajímáš a furt se všude vtíráš! Fakt někdy člověk lituje toho, že se tu zavedlo to, stalkování, pro psychouše tvoje kalibru co rádi vyhledávají incidenty, je to jistě potěšení, ale lepčí by bylo kdyby is konečně zašukal, ono zemřít jako panic to je docela blbý.:-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Tak se tam sejdeme. nechci se chlubit ale ještě že jsem na tenhle klenot nenarazil, jinak by snad o něm dodnes nikdo nevěděl, ani na estivaul otrlého diváka (netušíte náhodou kdo ho tam protlačil-prosadil?). Kdžy jsem ho hodnotil a komentoval, bylo tu snad jen 3-5 hodn. Škoda že podobných kousků nebylo natočeno víc, ten podobnej fr.trash to už nebyl takovej vodvaz:-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Bloody13

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Koukám po čase a už 27 hodnocení a film stále v červených barvách, obdivuhodné!!!:-)

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Tak se toho třeba někdo chytne, určitě pár lidí kolem toho festáku je reg. i tady a třeba z nás (fanoušků okrajových a všeobecně divných filmů) i někoho sledují, jinak bych tam napsal a dal jich to za úkol, tedy ehm za tip:-)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Oravdu pravda, tenhle film doporučuji navrhnout jako havního kandidáta (trumfové eso) na příští ročník "Otrlého diváka". Kdy plakát filmu bych nechal zarámovat do zlatého rámu a vystavil hned u vchodu jak píše pan Hnědý:-)

na příspěvěk reagoval Flipnic

Reklama

Reklama