Reklama

Reklama

Mladší o pár let

(pořad)

Obsahy(1)

Reality show je lifestylovým pořadem, omlazujícím tváře a měnícím vzhled jeho účastníků. O prošedivělé vlasy, vrásky a váčky pod očima se postará tým odborníků a stylistů, kteří zároveň představí a přiblíží řadu možností, jak lze vizáž vylepšit. Ke zlepšení zbědovaných těl a tváří pomůže vedle nového oblečení a účesu také využití estetické chirurgie. Pořadem, plným tipů a rad, provádí Sabina Laurinová. (oje)

(více)

Recenze (52)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Začalo to pořadem Nahá jsi krásná. Pak si Nova vymyslela Druhou šanci. To si samozřejmě Prima nenechala líbit, tak zasadila smrtící úder v podobě Mladší o pár let, která je kombinací dvou výše zmíněných. Jo, není nad to, nechat se ponížit před národem, aby na konec, pomocí plastik a různých chirurgických zákroků, jste se stal(a) mladší o pár let. Upřímně pochybuju, že tohle někomu pomůže, protože jakmile oni dotyční zjistí, že čas se nedá zastavit (resp. když nemáte na jeho zastavení takové finanční prostředky, jako jisté celebrity) tak to je na houby. Jedinou hvězdu dávám za mou slabost, Sabinku. Věřím, že někdo právě kvůli Sabině může dát horší hodnocení, ale já to nejsem… ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, tak televize Prima neví kudy kam a proto se snaží přilákat diváky takovými to pořady. Ovšem ukázat člověka před a po plastice je pochopitelný, jaký bude rozdíl, ještě k tomu ukážou takový vizážisty, kteří by celkovou proměnu potřebovaly jako sůl a perlička na závěr je ten přihřátej kadeřník, opravdu vydařený pořad ...Celkové hodnocení: 10% ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

Neskutečně mě vytáčí odporná vizuální stránka tohoto pořadu, ať už jde o nenápaditou úvodní znělku nebo ty šílené ,,hrátky" s obrazem. Stejně otřesná je i nepřirozená a vtíravá ,,moderátorka" Sabina, která neustále všechny zve do svého ,,ateliéru" a opakuje, že pořad má ,,celkem jen 10 epizod". Vrcholem je zavřít lidi do průhledného boxu na veřejném místě a pak účelově vybírat buďto nejvíce negativní, nebo naopak na konci samé pozitivní názory kolemjdoucích. Navíc se zde možná až nebezpečně popularizuje plastická chirurgie. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu. Nejsem zrovna člověk, který by tento typ pořad vyhledával, ale oproti konkurenci, kterou jsem měl možnost zahlédnout je to zvládnuto precizně. A stížnosti na to, že oni chudáci musejí trpět. Kdyby nechtěli, nehlásí se. Už se rozhodli využít profesionálů, ale mají štěstí, že za ně nemusejí platit. A některé rady byly docela zajímavé. Plus milá Sabina, myslím, že tři jsou vcelku spravedlivé. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mám za sebou 2 díly. Nejdřív je nutné konstatovat, že Sabina Laurinová je sice fajn ženská, ale příšerná moderátorka. K tomu celá koncepce pořadu je strašně ohraná, jak po hudební tak po technické stránce. Pořad ve své hlubší podstatě funguje pouze jako reklama na plastiku a na všechny hudbnoucí procedury. Ikdyž je fakt, že rozdíl po všech úpravách je opravdu markantní. Jen je otázka, jak dlouho plastika vydrží, že???? :-D ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama