Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seržant Thomas McAllister je pověřen převzetím teroristy Idrisiho. Jenže předání neproběhne podle plánu a nepřátelé na ně začnou střílet. Idrisi a nepřátelé utečou a McAllister jako jediný přežije. Idrisi se spojí se svou milou Jane. Spolu plánují ďábelský plán. McAllister udeřil vyššího důstojníka a je postaven před soud. McAllistera kontaktuje Donovanová – najme ho a přidělí ho k sekci 20. Jeho první mise je osvobození seržanta Wyatta od nepřátelských jednotek. (Varan)

(více)

Recenze (2)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuž mužská časť sa pokúša nahradiž Scotta a Stonebridga (jeden je predpisovo založený a druhý jebe jednu za druhou), ale veľmi sa im to nedarí. Čo však drží kvalitu je trio jebavých ženských a funny týpek cez počítače. A ani záporák Idrisi nepôsobí najhoršie, tak uvidíme. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu mi to přijde, že chtěji navázat na Michaela a Damiena ze SB2-5 a to můžou těžko, protože tam to fungovalo úplně jinak. Některý přestřelky jsou hodně toporný a celkově to působí tak, že se snaží dostat něco z něčeho, kde nic neni. Ale pokud pominu porovnání na předhozí SB, tak je to průměrně dobrá epizoda military seriálu. Uvidíme dál. Za mě teda 3* a DOPORUČUJU ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama