foto

Roxanne McKee

  • nar. 10.8.1980 (36 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Crossfire (TV film)
2014 Herkules: Zrození legendy
Ironclad 2: Battle for Blood
2013 Vendetta
2012 Pach krve 5: Krvavý masakr
2010 F
Gayle Tuesday: The Comeback (TV film)

TV seriály

2014 Dominion (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
další epizody (5)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
další epizody (6)
2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
Lip Service (TV seriál)
Persuasionists, The (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace