foto

Roxanne McKee

  • nar. 10.8.1980 (36 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Crossfire (TV film)
2014 Herkules: Zrození legendy
Ironclad 2: Battle for Blood
2013 Vendetta
2012 Pach krve 5: Krvavý masakr
2010 F
Gayle Tuesday: The Comeback (TV film)

TV seriály

2015 Dominion (TV seriál)
Sine Deo Nihil (S02E13)
Day of Wrath (S02E12)
Bewilderment of Heart (S02E11)
další epizody (13)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
další epizody (8)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
další epizody (5)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
další epizody (6)
2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
Lip Service (TV seriál)
Persuasionists, The (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace