Reklama

Reklama

Recenze (12)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla další z mnoha sraček. Film se snaží být hlavně 3 věci. Drsný horor což totálně padá na debilitě postav, nezajímavým vrahem a nudou. Další věcí kterou se film snaží být je softporno které padá nad tím že hlavní herečky které i když se svléknou mě moc nerajcovaly. Tenhle typ holek se mi prostě moc nelíbí. No a třetí věcí že se film snaží být ARTový, což parád už totálně. Levný film o ničem který by mohla pouštět Nova jako eroťák. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Suicide Girls Must Die!“ stojí na tom, že se dala dohromady parta holek která se znala přes web a chtěla si natočit nějaký film. Něco většího, co by po nich zbylo než jen nahé fotky na internetu. A to se jim povedlo. Výsledek je tristní, téměř nekoukatelný, ale mohou říct, žer mají filmový zářez a záznam na IMDb a dalších filmových databázích. A to je tak všechno. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Suicide buchty jedou na horskou chatu fotit na kalendář a je to pěkná nuda. Tváří se to jako dokument lomeno reality show a la MTV a hodně pozvolna přichází i zápletka, ve které dívky prostě a jednoduše mizí (nejsme svědky prakticky žádného masakru, ničeho). Nebýt té zápletky, která vyzní stejně stupidně a nuceně, a nechat to jen jako klipovitý (pseudo)dokument čistě na efekt, mohlo být lépe. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Podám to bez zbytočných slov, čiže - obludným spôsobom " sfilmovaná " téma , ktorá je súčasťou života niektorých jedincov...podaná babským castingom , ktorý celé to fiasko uhral do pohody. Žiadna panika - filmová katastrofa má úplne iný názov....Ak žiješ v MATRIX-e tak to smelo prekroč - a keď nie - tak to smelo preskoč. ()

merigieren

všechny recenze uživatele

Hezké holky bez podprsenek, v poloprůhledých tričkách se občas fotí nahé. Občas se to přepíná do pohledu šmírování, takového jako ve Vyvolených, dokonce si dívky i povídají v uzavřené místnosti s kamerou. Rozhovory typu jdu na snídani, jde se fotit, nebo kde mám šminky moc poutavé nejsou. Upřímně sem vydržel jen prvních 30 minut, pak sem to projel a zjistil, že do 70 minuty je to o nahých tělech a posledních 15 minut stráví běháním lesem a jezerem, v promočených tričkách. Něco tak nezáživného sem ještě neviděl... I když, kdyby se sestříhaly jen záběry na prsa :-) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama