Reklama

Reklama

Recenze (23)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No zbohom, čo je toto za film? :) Teraz fakt neviem, kde mám začať. Asi takto: Je to veľmi zvrátené a je to určené výlučne pre "fajnšmekrov", pretože normálny človek to po 10 minútach vypne. Doteraz som sa smial pri slove "samoúčelný", lebo väčšina antihororových členov to s obľubou používa všade, kde sa dá, tu sa to však výnimočne celkom hodí. Hlavný problém je, že film nemá žiaden dej. Sledujeme vlastne len vyčíňanie dvoch psychopatov, plešatého blázna so skleneným okom a jeho tehotnej, ešte retardovanejšej partnerky. Čo robia so živými a dokonca aj s mŕtvymi, k tomu sa radšej vyjadrovať nebudem. Druhá vec je, že toto všetko som sledoval hodinu a pol vkuse, a práve kvôli abstinujúcemu deju ma to miestami otravovalo (z rovnakého dôvodu som napríklad sprdol ázijský Kichiku dai enkai, lenže ten bol až príliš amatérsky a hlúpy). Nebolo to amatérske, práve naopak, nakrútené to bolo vcelku presvedčivo. Ale nemôžem to kvalitami porovnať s bravúrnymi Martyrs, Inside, alebo Srpski film, pretože tie boli po obsahovej stránke dokonalé, toto však stálo celú dobu na mieste. Najviac mi liezli na nervy pasáže, kedy sa tí retardi hrali na naháňačku a nedialo sa nič. Ja mám režiséra Adama Masona celkom rád, Broken a Blood River sú podľa mňa viac ako vydarené kúsky, tuto však trocha prestrelil. Ale zase je pravda, že som doteraz takú šalenotu nevidel. Klobúk dole, čo sa týka hereckých výkonov, herci sa určite výborne bavili. Nie som si však istý, či to hororových fanúšikov uspokojí, lebo horor to vlastne ani nebol, bolo to niečo úplne iné, len ešte zistiť čo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů určených pro velmi úzké divácké publikum.O filmu už jsem věděl dlouho,ale tak nějak jsem si ho pořád šetřil na příhodnou chvíli.Čekal jsem,že to bude nářez(Mason+Howard=zaručená zábava-aspoň pro mě)A on to nářez byl a já jsem spokojenej.Totální ujetost geniálního novodobého režiséra Adama Masona.Zaslouženě patří do mé Top desítky režiserů.Stejně tak jako Andrew Howard do mé Top desítky herců.Tohle byl herecký majstrštyk.Masonův styl rozhodně nesedne každému a tahle zvrhlost si jen ztěží získá nějaké větší fanouškovské zázemí.Protože běžný(tuctový)divák to po 15 minutách vypne.Není tu sice nic co by jsme neviděli někde jinde(gore efekty).Takže kdo hledá nějaké propracované gore efekty ten zapláče.Tohle je o něčem úplně jiným.Hned ze záčátku se ocitáme v totálním exploitačním pekle,které neskončí až dokonce.Tomuhle já říkám hra kočky s myší.A rejpalové typu nulový scénář-trhněte si.Tady to táhne parádní kamera(beze střihu) a nadlidský výkon Andrewa.Totální psychoteror. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takový ten film o klasickým psychopatu v přírodě. Nemá to žádný příběh, tím se to stává celkem dost nudné a nezajímavé. Celý film je furt jenom o tom samém a téměř na stejném místě. Jediná scénka, která se mi líbila byla skoro na začátku. Myslím ten chvilkový náznak kanibalismu, to bylo lahodné. Jinak ke konci to taky nebylo úplně k zahození. Jinak všechno ostatní úplně zbytečné. Kamera na prd, hudba strašně otravná a nezajímavá, atmosféra minimální a herci docela debilní. Kdyby k tomu byl nějaký lepší příběh, tak bych to bral. Přece jen tenhle snímek má něco do sebe, ale minimálně. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velice kontroverzní režisér Adam Mason představuje opět další totálně "shock-disgusting-exploiter" ... Vždycky si myslím, že mě ten šílenec nemá čím překvapit, ale on je prostě génius, jeho přístup je tak neuvěřitelně syrový, realisticky vypadající, neskutečně krutý, maskérsky dokonalý a psychicky naprosto zdrcující ... Andrew Howard je rovněž génius a tohle by se dalo nazvat jeho "one man show". Na jeden 80min dlouhý záběr bez jedinného střihu (!!!!!!!) umučí, rozstřílí, rozpáře, umlátí, znásilní a sní 3 oběti, které k sobě mají velmi citově blízko. Scény jako že když nabere do huby zbytky mozku týpka a ten nafluše jeho sestře do obličeje ...? WTF??!! Scéna, kdy šroubovákem znásilní polomrtvého týpka ... WTF??!! Scéna kdy si v přímém záběru usmaží játra jedné z dívek, potom je jí se svojí dementní přítelkyní a potom tyto játra nutí sníst kamarádku nebohé oběti ...??!! WHAT THE FUCK???!!!! Ve finále už jsem měl fakt problémy s psychickou, nejde ani tak o gore, ale o ty zvěrstva, ponižování, psychické zlomení obětí, nekonečná hra kočky s myší ... prostě násilí a teror v nejhorší možné formě a podobě ... Ovšem, i takoví lidé chodí mezi námi. Jak je u Masona zvykem, na závěr nám připraví "malé" překvapení ... Tohle NENÍ pro 99,999% diváků!!!!! Tohle si skoro nikdo neužije. Je to zvrhlost nejhrubšího zrna, jeden z nejkrutějších filmů, jaké jsem viděl. Jeho preciznost, herecké výkony a efekty jsou ale dokonalé!! Navíc psychologie postav ... tohle mi připadalo jako realita, moderní +- 80 min trvající fake snuff ... Jen pro hodně okrajové publikum ... ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nádherná, prosluněná, nevadsky vyprahlá krvavá groteska, která má blíž ke stylovému Zombiemu než k samoúčelným depresivním psychoúchylárnám. Proto naprosto nechápu ohlasy "nechutná brutalita, nesnesitelné mučení, nedokoukal sem, psychicky vprdeli", které zbytečně odrazují "obyčejné" zvídavější diváky - ani jedno tam není v míře větší, než už bylo stokrát jinde. Tady je to ale navíc odlehčené (retard byla skvělá :) ), takže je divák ušetřen "trpění s oběťmi" a může si naplno užívat krásně nekorektní podívanou. Vážně jsem se bavila jako u podobných filmů už dlouho ne a párkrát se i posmála nahlas. Kamera a vůbec všechny ty barvičky byly krásný, hudba príma a herci maximálně šikovní (sice škoda, že avizované "beze střihu" není pravda, ale i tak - předlouhý scény na jeden zátah, nádhera). Jen to mlácení, rytí ve vnitřnostech a další srandy mohly být trochu "věrohodnější" a hlavně explicitnější (není vidět skoro nic). A ten "hluboké poselství" konec mě možná trochu zklamal - ale objektivně je dobrej - to jen já, nekonečná romantička, sem si to malovala jinak :´) ..... (4,5*) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama