Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

sromhrom84 

všechny recenze uživatele

Zasloužený odpočinek u kuchyňské symfonie a rádoby vtipného Radka Kašpárka. Po vaření s Jaromírem a souboji dvou “velikánů” v kuchyni, kteří uvaří i z hovna, se člověk alespoň na chvíli cítí oslněn špetkou profesionality. Je vidět, že si Radek užívá nejen vaření v kuchyni, ale i působení před kamerou, a tak se pořad stává docela příjemnou kulinářskou podívanou. Radek perfektně objasňuje jakýkoliv postup jeho výtvorů, proto mě jen utvrzuje v tom, že se i v televizi Barrandov najdou světlé pořady. A že jich je sakra málo! Bohužel mi podívanou kazí časté, kurevsky otravné reklamy a prostě jenom pocit toho, že zase musím sledovat Barrandov. Myslím ale, že je tento pořad něco, co se po dlouhé době dá sledovat na tomto kanále. Není to nic světoborného, ale mezi všemi ostatními pořady pro mě docela vyčnívá a je něčím zajímavý. ()

theFtip odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak toho idiota co neumí vařit ani mluvit někdo mohl vůbec obsadit do TV pořadu!!! Ty jeho nesmysly co mele jako třeba: "odkrojíme košťál z cibule a i koncovku" a jeho nekonečná sebedůvěra co ho nutí vše si pochválit je něco příšerného! To je aspoň kultura. Radkovi by to chtělo pořádně "vytunit" ksicht náklaďákem. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátky Radka Kašpárka byli docela úsměvné a moc mu to kecání před kamerou vskutku nešlo, ale kuchař je to asi dobrý a dnes už i hodně uznávaný. Na Barrandově už pomalu neví, co by nacpali mezi všechny ty hnoje, co uvádí jejich pán ředitel nebo Musil a tak si vzpomněli i na staré pořady, které měli alespoň trošku úroveň a ze všech stran na vás nečuměl Soukup. ()

Maik22 

všechny recenze uživatele

Jsem z Ostravka a tomuhle "úplně masakru největšímu" rozumím. Tenhle ten sympatickej "típos" si na nic nehraje a vaří dobře, jednoduše, bez jakýchkoliv cizích názvů potravin, které mnohdy nelze v obchodě ani nalézt. Prostě pro mne "ostravský" Pohleirch. Držím mu palce do dalšího natáčení a vytunění :). ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Tak si to tady vytuníme pořádným Ostravákem, krátkym zobákem. Pardon, já vim, že kuchař je původem z blízkýho Východu, ale mluví jak totální Baníkovec. Vytuníme si to tomatama, aby to bylo šmrncovní, hlavně nezapomenout rukolu, štovík a kopřivu... a já vám přeju dobrou chuť! Jo a pořádný oliváče nesmí chybět! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama