poster

Co bude dnes k večeři? (TV pořad)

  • Česko

    Kašpárku, vař!

Reality-TV

Česko, 2010, 15 min

Režie:

Marek Benda

Kamera:

Martin Benoni

Střih:

Michal Novák
(další profese)
  • Kubasino
    ***

    To je tak, když pořad o vaření hodnotí lidi, kteří o něm neví ani fň. Kuchař-pohodář, který provází tímto krátkým pořadem je vážně v pohodě a dělá mňamózní věci, které mají nějakou invenci a nekmochtí nějaký řízky s kaší. Jako sorry, ale tohle je pohodová podvečerní podívaná. Edit: Po změně na Kašpárku vař! musím jednu hvězdičku stáhnout. Chudák Kašpárek za to snad ani nemůže, ale ta blonďatá kravka, kterou buď protlačil tatínek nebo skočila do spravných postelí (jinak to nevidím) mě tam teda dost se*e!(22.4.2012)

  • Phobia
    *

    Je to pořad o vaření, budu se tedy pohybovat v patřičných příměrech: zapomeňte na dokonalý pokrm, co se rozplývá na jazyku a ještě po letech na ten gurmánský zážitek budete sentimentálně vzpomínat a polykat sliny. Ba není to ani poctivé, jednoduché, dobré jídlo, jaké si uklohníte doma a v nabídce restaurací ho nenajdete. Byli jste někdy pár dní v nemocnici? Krmili vás tam šlichtou, co stačila k přežití, ale vaše chuťové pohárky se nespokojeně ošklíbaly? Tak přesně k těmto výtvorům lze přirovnat "Co bude dnes k večeři": mdlý až mrtvolný projev kuchařů je zakončen prezentací vždy zaručeně delikatesní speciality (no zpochybněte to přes TV obrazovku), kdy mě nepřestává fascinovat, jak na talíř naaranžují tři zrnka rýže, dvě vrabčí sousta nedopečeného masa, zaházejí to trochou plevelu a pyšně ukazují na kameru! Přinést mi v restauraci něco takového, naběhnu do kuchyně a narvu to kuchaři do špic! Ale teoreticky se podle tohoto pořadu třeba dá uvařit něco chutného, takže dávám 31%. EDIT: Po roce jsem na pořad párkrát znovu narazila a zjistila, že vehementně inklinuje ke sračce. Něco tak necharismatického a toporného, co si tam hraje na kuchaře, se jen tak nevidí a neslyší... Ty vole, zlatej Babica! 15%(23.2.2011)

  • korndaddy
    **

    5.3 2014..OPRAVA..Kašpárek má řemeslo celkem zvládnutý. Jídla jsou fajn a jeho prezentace se mi zamlouvá...Ale jeho vystupování je pořád otřesný..Bude to oukej, nebojim se toho, trochu to natuníme..Ale ne.. To snad ani není možný, že po dementech typu Babica či Podhůrský má další kokot odvahu se se svým dementním uměním ukazovaz v televizy. Asi Barandov nemá na nic lepšího...Asi nemoc z povolání, ale prostě na tyhle sračky koukat nemůžu.(13.5.2011)

  • animario
    ***

    Zpočátku jsem toho pomrkávajícího ostravskýho chachara nemohl vystát,ale čím častěji na to kouknu, tím víc si zvykám na jeho "tunění" pokrmů a svéráznej projev. Pominu-li jeho vyjadřování a šatník zahrnující hodně růžových triček a jiných přiteplených disco modelů, musim říct, že to kluk má v ruce, vařit umí a pobaví taky. 2,5* pyčo.(16.12.2013)

  • frashmaker
    ****

    Sympatický obyčejný kuchař, který si na nic nehraje. Nedělá recepty z věcí, které u nás není možné sehnat, nepovyšuje se, a není ani přehnaně zaprděný v megakorektní mluvě. Prostě obyčejný člověk, který umí docela zajímavé recepty, které jsou většinou za chvíli hotové. Kam se to hrabe na ty anglické kuchařky co tam dají šílených kravin, který tu nekoupíme. Nechápu tak nízké hodnocení. Co od toho lidi chcete? Aby kuchař ponižoval okolí? Aby měl dvě restaurace v Praze a nevlastní manželku? Pohlreich je taky skvělej, ale tohle je takový příjemně konzervativnější, i když ne bezbřeze korektní.(23.2.2011)