Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(TV pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (69)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátky Radka Kašpárka byli docela úsměvné a moc mu to kecání před kamerou vskutku nešlo, ale kuchař je to asi dobrý a dnes už i hodně uznávaný. Na Barrandově už pomalu neví, co by nacpali mezi všechny ty hnoje, co uvádí jejich pán ředitel nebo Musil a tak si vzpomněli i na staré pořady, které měli alespoň trošku úroveň a ze všech stran na vás nečuměl Soukup. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Co bude dnes k večeři? Vytuněnej Kašpárek v těstíčku, zapičenej v troubě Panny Sonické... Nějak jsem z toho celý disgustovaný! . . . Tož proti tomuhle gustu zlatej B(l)a(f)bica, že... Hlavně tu šťávičku zjemnit máslíčkem... %-o . . . Halina musí vlhnout, jednomu se chce vrhnout! Tak nechte si čvachtat, labužnící... °-[.. - - - P.S. Uff, to zas bylo nečekané dopoledne s tv (k)análama! Hotovej zvrtek pro čtveráky... A za chvilku začíná "ezotv", tož nejvyšší čas prchnout a dát si něco menšího, teď se jdu teda v klidu najíst. Nejlíp si to člověk udělá sám... ;o] - - - - - (Občasně nahodile zasejc raděj s prázdným břichem sledováno na >blafblandoffskej šlichtárně< , hodnocení 126., svačinář zde jako dvanáctý - 21.7.2011, o intro doplněný po klohnění připáleného kravského pupku 12.9.2011) ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Neska si zrobime k večeři cosy fak kurva dobreho, more. Menuje se to Ciganska kachna na pomerančich, je to levne, chutne a vyživne jak sviňa a naučila mě to moja mama, když sme eště bez davek živořili v Čiernej nad Hornadom. Pro zakladni suroviny se načerno čtyrycetosmičkou vypravime do Kuflandu, bo tak je to nejlevnějši. Před Kuflandem je taki stojan na kola, jo, tež to su rychle prachy, jak mate dobre štipački a ochotnu zastavarnu, ale naš pořad je tematycki jiny a esli vas to zajima, na tym samym kanale bude večer cyklorevi. No, krom kol k temu stojanu totiž duchodci přivazuju i kachny, ti do Kuflandu nesmi, bo tam pry už maju vlastnu sekanu. Vybereme jakusi středni, tak do čtyřiceti v kohoutku, vetši byvaju tuhe. Nejlepši su ty strakate, ale može byt i hněda a velmi dbame na to, aby měla ocas nahoru, bo jen tak mame natuty jistotu, že je jedla. Kachnu rozhodně nepodřežeme hned před obchodem, bo tam chodi gadžu pokokot a može z teho byt bordel. Ne, jak ju odvažeme, hodime hned do pytla a tak dvakrát nebo třikrat s nim jebneme o zem, aby neštěkala. Při odvazovani sme opatrni, bo ty male kurvy su často agresivni, a mohli by nas pohryzt. A šup na osmačtyřicitku a hura zpatky dom vařit. Sandra, Eržika, Esmeralda a Aranka mezitim v obyvaku nachystaju ohniště, Imreho, Deža, Milana a Dušana s Chuanem Armandem pošleme do zeleniny nakupit pomeranče, bo maju nejrychlejši nohy z cele familie. Než uteču temu sekuryťakovi, dukladně kachnu vykuchame a stahneme. Nechame hlavu, bo to pak vypada efektně jak cyp. Na kachnu je nejpodstatnějši česnek. Banda časneku! Kurva, Sandra, more mindž, kaj mam, do piče, ten česnek??!! Že ty si zas vařila šampon na filcky??!! No nic, vy tu našu žrat nebudete a recept mate na chanov.cz. Kachnu česnekem celu potřeme, prošpikujeme a od řiti ju napichneme na rožeň, až špica vyleze z huby. A vubec nevadi, že ty černe piče přinesly ze zeleniny místo pomeranča řepu, bo cely přirodopis měly uplavicu a srali na školu. Pomeranč je jen pro krasu, napichneme ho na konec rožňa a narveme kachně do huby. Grilujeme dvě až tři hodiny na mirnym ohňu. Podavame bez přiloh a žereme rukama. Vidite, sem vam říkal, že to bude lacine a chutne! Navic ma kachna velku vyhodu, bo jak ste v domacnosti čtyři dospěli jako ja, Sandra, stryc Horvat z Košic a jeho třinactileta milenka Esmeralda, vůbec se nehadate, kdo dostane stehno! A ze středni kachny se dosyta nažere i všech jedenact našich, jejich a společnych andilku! ***** Po Babicových sprostotách a Jedovkách Ládi Hrušky jsem myslel, že žádný kanál už do větší žumpy nevyústí. Ejhle, mýlil jsem se, a máme tu Vaření s kofolou. Jsem docela zvědav, kdy televize pokrokově uvede speciál Auto-moto-revue o rychlé demontáží autorádií nebo po sportu zařadí ještě zprávy ze sběrny! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Je to pořad o vaření, budu se tedy pohybovat v patřičných příměrech: zapomeňte na dokonalý pokrm, co se rozplývá na jazyku a ještě po letech na ten gurmánský zážitek budete sentimentálně vzpomínat a polykat sliny. Ba není to ani poctivé, jednoduché, dobré jídlo, jaké si uklohníte doma a v nabídce restaurací ho nenajdete. Byli jste někdy pár dní v nemocnici? Krmili vás tam šlichtou, co stačila k přežití, ale vaše chuťové pohárky se nespokojeně ošklíbaly? Tak přesně k těmto výtvorům lze přirovnat "Co bude dnes k večeři": mdlý až mrtvolný projev kuchařů je zakončen prezentací vždy zaručeně delikatesní speciality (no zpochybněte to přes TV obrazovku), kdy mě nepřestává fascinovat, jak na talíř naaranžují tři zrnka rýže, dvě vrabčí sousta nedopečeného masa, zaházejí to trochou plevelu a pyšně ukazují na kameru! Přinést mi v restauraci něco takového, naběhnu do kuchyně a narvu to kuchaři do špic! Ale teoreticky se podle tohoto pořadu třeba dá uvařit něco chutného, takže dávám 31%. EDIT: Po roce jsem na pořad párkrát znovu narazila a zjistila, že vehementně inklinuje ke sračce. Něco tak necharismatického a toporného, co si tam hraje na kuchaře, se jen tak nevidí a neslyší... Ty vole, zlatej Babica! 15% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ano, chtěl jsem původně napsat KAŠPÁRKU VYSMAŽ!, ale já mu přejmenovaný pořad "Co bude dnes k večeři?" v novém rondonu dokonce posvětím s výzvou smaž, vař a peč! Je k tomu hned několik dobrých důvodů. Jako správný ostravan nezapře tamní dikci a jeho výrazy "omajda", "kydnout" a další šílenosti zrovna nezní distingovaně, ale patří to k němu a očividně si nechce hrát na lektora českého jazyka a v tomto ohledu jeho projev shledávám originálním. A nyní k ruce dostal blond bombshell Lucii Šprinclovou při které zpozorní každé mužské (hladové) oko. Nevím, jestli je opravdu v kuchyni tak nepolíbená, když se o ní prohlašuje, že zvládne maximálně vajíčko na tvrdo, ale coby "beginerka" v kuchyni zafunguje tak jak má. Nezkušený divák-kuchař, který se chystá vyzkoušet některý z Kašpárkových receptů, tak má možnost nepřipadat si mezi pánvičkami a hrnci v kuchyni tak neohrabaně. Jestli si já osobně vyzkouším některý z mistrových receptů není vůbec jisté. Navážel se do fast foodu a nedovedu si představit, že ty jeho sendviče a hamburgery jsou tak nepřekonatelně chutné. Já si zajdu do "Meka" a Kašpárek mezi tím něco uklohní. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama