Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Tak si to tady vytuníme pořádným Ostravákem, krátkym zobákem. Pardon, já vim, že kuchař je původem z blízkýho Východu, ale mluví jak totální Baníkovec. Vytuníme si to tomatama, aby to bylo šmrncovní, hlavně nezapomenout rukolu, štovík a kopřivu... a já vám přeju dobrou chuť! Jo a pořádný oliváče nesmí chybět! ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Ono není vyloženě špatné, co tam ten člověk vytváří, ono je zkrátka hrozné, co u toho říká.... "Hezky nasekat, šup šup... aspoň to usnadníte mixeru při tom futrovani....když řikám trochu brandy, tak myslim pořádnýho hospodskýho panáka... na tu smetanu neni stejně nikdo zvědavej, tyjo, hlavně když je tam ta kořka, jak já řikám... nakrejte si to zelčo... po konzumovani se vám začnou zmenšovat kalhoty, hlavně v pase, chlapi... tak, teď si to pěkně vytuníme.... mi spadnul křen za pásek, tyjo... teď oliváč a tři malý bobkáče.. bůčkovka je rozjetá, takže je to do pohody... " - a to všechno "nasbíráno" pouze z jednoho dílu. ()

Reklama

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Sympatický obyčejný kuchař, který si na nic nehraje. Nedělá recepty z věcí, které u nás není možné sehnat, nepovyšuje se, a není ani přehnaně zaprděný v megakorektní mluvě. Prostě obyčejný člověk, který umí docela zajímavé recepty, které jsou většinou za chvíli hotové. Kam se to hrabe na ty anglické kuchařky co tam dají šílených kravin, který tu nekoupíme. Nechápu tak nízké hodnocení. Co od toho lidi chcete? Aby kuchař ponižoval okolí? Aby měl dvě restaurace v Praze a nevlastní manželku? Pohlreich je taky skvělej, ale tohle je takový příjemně konzervativnější, i když ne bezbřeze korektní. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Co bude dnes k večeři? Vytuněnej Kašpárek v těstíčku, zapičenej v troubě Panny Sonické... Nějak jsem z toho celý disgustovaný! . . . Tož proti tomuhle gustu zlatej B(l)a(f)bica, že... Hlavně tu šťávičku zjemnit máslíčkem... %-o . . . Halina musí vlhnout, jednomu se chce vrhnout! Tak nechte si čvachtat, labužnící... °-[.. - - - P.S. Uff, to zas bylo nečekané dopoledne s tv (k)análama! Hotovej zvrtek pro čtveráky... A za chvilku začíná "ezotv", tož nejvyšší čas prchnout a dát si něco menšího, teď se jdu teda v klidu najíst. Nejlíp si to člověk udělá sám... ;o] - - - - - (Občasně nahodile zasejc raděj s prázdným břichem sledováno na >blafblandoffskej šlichtárně< , hodnocení 126., svačinář zde jako dvanáctý - 21.7.2011, o intro doplněný po klohnění připáleného kravského pupku 12.9.2011) ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Kašpárek je výborný kuchař a velký profík. To, že mluví ostravským dialektem na tom nic nemění. Recepty jsou kvalitní z vybraných surovin. Žádné levné blafy. Problém je ten, že tato republika obdivuje pouze ceckatou indiánku Pohlreicha. To je pro "gauč" kuchaře největší boreček a nikdo se mu nerovná. Co řekne, je prostě pravda, protože je to přeci největší mudrc na světě. Nicméně, takový Navrátil, Paulus, Štift nebo právě Kašpárek se mu minimálně vyrovnají. Takže Kašpárkův pořad hodnotím čtyřmi hvězdami a doufám, že tak brzy neskončí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama