Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

animario 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem toho pomrkávajícího ostravskýho chachara nemohl vystát,ale čím častěji na to kouknu, tím víc si zvykám na jeho "tunění" pokrmů a svéráznej projev. Pominu-li jeho vyjadřování a šatník zahrnující hodně růžových triček a jiných přiteplených disco modelů, musim říct, že to kluk má v ruce, vařit umí a pobaví taky. 2,5* pyčo. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Neska si zrobime k večeři cosy fak kurva dobreho, more. Menuje se to Ciganska kachna na pomerančich, je to levne, chutne a vyživne jak sviňa a naučila mě to moja mama, když sme eště bez davek živořili v Čiernej nad Hornadom. Pro zakladni suroviny se načerno čtyrycetosmičkou vypravime do Kuflandu, bo tak je to nejlevnějši. Před Kuflandem je taki stojan na kola, jo, tež to su rychle prachy, jak mate dobre štipački a ochotnu zastavarnu, ale naš pořad je tematycki jiny a esli vas to zajima, na tym samym kanale bude večer cyklorevi. No, krom kol k temu stojanu totiž duchodci přivazuju i kachny, ti do Kuflandu nesmi, bo tam pry už maju vlastnu sekanu. Vybereme jakusi středni, tak do čtyřiceti v kohoutku, vetši byvaju tuhe. Nejlepši su ty strakate, ale može byt i hněda a velmi dbame na to, aby měla ocas nahoru, bo jen tak mame natuty jistotu, že je jedla. Kachnu rozhodně nepodřežeme hned před obchodem, bo tam chodi gadžu pokokot a može z teho byt bordel. Ne, jak ju odvažeme, hodime hned do pytla a tak dvakrát nebo třikrat s nim jebneme o zem, aby neštěkala. Při odvazovani sme opatrni, bo ty male kurvy su často agresivni, a mohli by nas pohryzt. A šup na osmačtyřicitku a hura zpatky dom vařit. Sandra, Eržika, Esmeralda a Aranka mezitim v obyvaku nachystaju ohniště, Imreho, Deža, Milana a Dušana s Chuanem Armandem pošleme do zeleniny nakupit pomeranče, bo maju nejrychlejši nohy z cele familie. Než uteču temu sekuryťakovi, dukladně kachnu vykuchame a stahneme. Nechame hlavu, bo to pak vypada efektně jak cyp. Na kachnu je nejpodstatnějši česnek. Banda časneku! Kurva, Sandra, more mindž, kaj mam, do piče, ten česnek??!! Že ty si zas vařila šampon na filcky??!! No nic, vy tu našu žrat nebudete a recept mate na chanov.cz. Kachnu česnekem celu potřeme, prošpikujeme a od řiti ju napichneme na rožeň, až špica vyleze z huby. A vubec nevadi, že ty černe piče přinesly ze zeleniny místo pomeranča řepu, bo cely přirodopis měly uplavicu a srali na školu. Pomeranč je jen pro krasu, napichneme ho na konec rožňa a narveme kachně do huby. Grilujeme dvě až tři hodiny na mirnym ohňu. Podavame bez přiloh a žereme rukama. Vidite, sem vam říkal, že to bude lacine a chutne! Navic ma kachna velku vyhodu, bo jak ste v domacnosti čtyři dospěli jako ja, Sandra, stryc Horvat z Košic a jeho třinactileta milenka Esmeralda, vůbec se nehadate, kdo dostane stehno! A ze středni kachny se dosyta nažere i všech jedenact našich, jejich a společnych andilku! ***** Po Babicových sprostotách a Jedovkách Ládi Hrušky jsem myslel, že žádný kanál už do větší žumpy nevyústí. Ejhle, mýlil jsem se, a máme tu Vaření s kofolou. Jsem docela zvědav, kdy televize pokrokově uvede speciál Auto-moto-revue o rychlé demontáží autorádií nebo po sportu zařadí ještě zprávy ze sběrny! ()

Reklama

Maik22 

všechny recenze uživatele

Jsem z Ostravka a tomuhle "úplně masakru největšímu" rozumím. Tenhle ten sympatickej "típos" si na nic nehraje a vaří dobře, jednoduše, bez jakýchkoliv cizích názvů potravin, které mnohdy nelze v obchodě ani nalézt. Prostě pro mne "ostravský" Pohleirch. Držím mu palce do dalšího natáčení a vytunění :). ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Tak si to tady vytuníme pořádným Ostravákem, krátkym zobákem. Pardon, já vim, že kuchař je původem z blízkýho Východu, ale mluví jak totální Baníkovec. Vytuníme si to tomatama, aby to bylo šmrncovní, hlavně nezapomenout rukolu, štovík a kopřivu... a já vám přeju dobrou chuť! Jo a pořádný oliváče nesmí chybět! ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Kašpárek je výborný kuchař a velký profík. To, že mluví ostravským dialektem na tom nic nemění. Recepty jsou kvalitní z vybraných surovin. Žádné levné blafy. Problém je ten, že tato republika obdivuje pouze ceckatou indiánku Pohlreicha. To je pro "gauč" kuchaře největší boreček a nikdo se mu nerovná. Co řekne, je prostě pravda, protože je to přeci největší mudrc na světě. Nicméně, takový Navrátil, Paulus, Štift nebo právě Kašpárek se mu minimálně vyrovnají. Takže Kašpárkův pořad hodnotím čtyřmi hvězdami a doufám, že tak brzy neskončí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama