Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1686. Osadníci osady zvanej New Amsterdam v Novom svete práve prerušili Eve jej satanistický rituál, ktorého ukončením malo byť obetovanie nevinnej dievčiny. K tomu však nedôjde; obeť je oslobodená a čarodejnica upálená na hranici. Tým sa to však ani zďaleka všetko nekončí. O 300 rokov neskôr vyrástlo na území niekdajšej malej osady veľkomesto New York, do ktorého sa práve teraz, v tele mladej ženy, vrátila Eva, aby sa pomstila potomkom tých, čo ju odsúdili na takú potupnú a hroznú smrť. (beso74)

(více)

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - podobné snímky zvyknem nazývať " filmová výhybka ". Nik zo zúčastnených nedostal inštrukcie , čo má pred kamerou robiť , pretože ju nik neobsluhoval. 5 bodov ( prebytok sa stratil cestou ) len za nevídané usmrtenie vampíra . Alebo hádam niekto z vás tušil , že sa dá zlikvidovať urínom ??? Ja nie a som si istá , že ani ty. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Na co kříž? Mám kulky! Pif-paf. Dej mi ten kříž!- Démonická čarodějnice Eva se vrací z minulosti, aby dokončila kdysi  přerušený rituál a získala nesmrtelnost. Nejprve si musí obstarat ďábelský prsten, pak si vytvořit pomocníky a nakonec sehnat pannu k obětování. Osmdesátkové béčko jak vyšité s patřičným dobovým lookem postav a hudbou. Bakerová je jak z jiného světa, nebo tehdejšího videoklipu no a Fitzová jí zdárně konkuruje. Akorát že Bakerová má něco, co většina ne - šest ňader! z nichž krmí ektoplasmou své pomocníky z temnot. To je jedna z věcí, kvůli které si tenhle průměrný horor člověk může zapamatovat. Žádný velký masakr se ale nekoná, i když dojde na useknutou hlavu i ruku. Občas se musí člověk uchechtnout, třeba když v úvodu předvádí Eva rituální tanec. Milosrdná stopáž. Doporučit lze asi jen skalním příznivcům a sběratelům. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, někde jsem četl jak se jedná o parádní grindhousovské dílo a správně béčkové béčko. Ale bohužel film je sice béčko ale dokážu hned vyjmenovat daleko lepší než tahle vampýrská patlanina se satanskou tématikou. Jo některé scény byly badass a hlavní hrdinka byla dobrá svině, ale plno scén bylo debilní a některé scény byly jenom WTF(6 cecková ženská). Čekal jsem něco daleko lepšího. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Sestiprsa zena koji zombie upiry... Ze jste neco takoveho jeste nevideli? Pak mate prislezitost v tomto C-filmu. Prekvapila ucast pomerne pohlednych zen-herecek (LeeAnne Baker, Jacquie Fitz, atd.). Samozrejmeosti je pak syntezatorova muzika a laciny vizual. P.S.: ta motorka je Yamaha XJ 550 RJ Seca. :) 3- ()

Reklama

Reklama