Reklama

Reklama

Emo kids v ČR

(amatérský film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2007, 12 min

Režie:

Matěj Beran

Obsahy(1)

Dokument natočený na jednom "emo srazu" v Praze. Režisér se ptá účastníků ve věku 14 - 18 let, co je podle nich emo, co se jim na tomto stylu líbí a jakou poslouchají muziku. (zdeny99)

Recenze (13)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodlám zde vyleachit nějaký svůj manifest jako Wandrwall o EMO kultuře. Mně stačí, když vyjádřím svůj názor stran kvalit tohoto amatérského dokumentu. Dle mého soudu naprosto strašného. Takhle by se točit nemělo. Ne. Kdepak. A nabízí se otázka, co to kurva dělá na ČSFD? To opravdu splnilo všechny podmínky pro přijetí? ()

Beckett51 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument jak má být. Zábavný, naučný, silně emotivní, napínavý a v neposlední řadě odvedená perfektní práce kameramanky. Kladené otázky opravdu GENITÁLNÍ a odpovědi jakbysmet. Dokonce jsme se dozvěděli, že EMO je Erotický Masážní Olej! To jsem teda nevěděl. Těším se na další díl tohoto dokumentu, kde se budou ptát hoperů a dozvíme se, že HIP-HOP je Hnusně Improvizační Plémě - Hodně Odporných Potratů. TAKHLE DOKONALÝ DOKUMENT JSEM SNAD JEŠTĚ NEVIDĚL!!...... ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Ak jedného dňa natočím svoje padajúce hovno do záchodovej misy a popri tom Vám opíšem ako správny dokumentarista techniku padajúceho hovna a ten super pocit z toho keď sa vyseriem, verím, že sa to sem dostane ako krátkometrážny dokumentárny film. A teraz ma ospravedlňte idem sa vysrať a zapáliť si aby som bola viac kúl. Nebojte kameru beriem so sebou. ()

WANDRWALL odpad!

všechny recenze uživatele

EMO dílo dorazilo do Prahy. Pustil jsem si to a první co mě zajímalo, tak podle oblečení určit o jaký rok v natáčení se jedná. Oprýskaný kůň Svatého Václava, tupé a zoufale vypadající kedlubny, líně ve svých bednách převlující své názory, hledající co by jako mohlo být partiou za moudré považováno. Podle oblečení a vizáže účastníků mi přišlo, že se jedná o lid chystající se vstoupit brzy mezi dospělé tak v roce 1985, ale podle pití ukradené za pár peněz u Mcu se rok posouvá už do časů po změně režimu. Že je uváděno, že jde o záběry z roku 2.007 se mi zdá vyloučené, neb kde by našli tak oprýskaný a zašlá stůl, u něhož při skromném jídle sedí? A podobně i jiné EMO filmy natáčené v Londýně, kde se objevuje rok 2.007 mi přijdou jako lež, neb v Londýně už dvouposchoďové autobusy, co je je možno na záběrech vidět už nejezdí, a podobné účesy a názory se nenosí, a tihle dokumentovaní rozhodně nejsou natolik obtížné bytosti, aby bylo možno přistoupit na na možnost, že jde o kamufláž. Výsledně vzato jak se rodí v Británii EMO člověk, Do mixéru (rok tak 1986) se vloží DVD, a pak postupně další vymoženosti starší elektoniky a mixer se pokusí to zamíchat. Výsledek je předložen izolovanému jedinci, ten ho vypije a je považován za EMO člověka. A tohle má být jako výzva pro HLEDÁNÍ? No výsledku se netřeba bát, ani rozšíření EMO lidí, neb EMO kultura je vlastně žádnou kulturou, takže spadne pod stůl stejně rychle jako jiné podobné snahy přijít s něčím, co je zde už otravně provařené, ale pro ty co o tom neví - což působí všichni dokumentovaní - tak se mohou domnívat, že stojí u zrodu něčeho zajímavého, bohužel v tom dlí sami.***Jediné co mě opravdu zajímá, tak je rok vzniku této prosté a evidentně nearanžované šaškárny. Nevěřím, že jde o rok 2.007. Ne z obavy, kde by tolik dementů nabrali, ale to oblečení, ty barvy na hlavě, vzhled Václavského náměstí atd....A jejich názory jsou spíše pro sociologickou studii o zoufalství zastíraném v bandě mezi podobnými, i když koho by to zajímalo? Souhlas s LINKIN, tedy že i mě zaujal pouze třináctiletý hoch, typově a oduševnělejším výrazivem v tváři a odpovědích, který jako by se tam ocitl omylem, jako výstřelek ze světa jiné sorty lidí, náhodná návštěva líných povalečů pod značkou EMO***I když jsem viděl nyní i reportáž z TV PRIMA, z ledna 2.008, tak že by se jednalo o současnou mládež, a byla tak vyprahlá, dementní a mžourající v současnoti, tak mě to rozum nebere. Ty články o člověku EMO, tak podobné se psaly už v letech 60., ale tam osoby tohle prosazující a vybízející jiné k pokusům na sobě samých byli akční rovnou na ulici, a ne někde za záclonkou a aby byli ukazováni jako právě ti, co jsou IN. Ti co byli ukázáni, tak když se na ně houkne, tak jsou z nich ne EMO, ale POMO - tedy počuraní až za uši...Žádného mluvčího jsem neviděl, jen spodní část sdružení za snahu upoutat na sebe pozornost vnějškovými znaky a duševní a IQ nedostatečností...***(2.10.2010) ()

GigaPudding

všechny recenze uživatele

Kde jsou ostatní videa z youtube třeba s vtipnými zvířátky nebo podobné, když je tu tohle vedené jako film a ještě k tomu dokumentární? :) ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Díky otázce, co je to EMO, jsem se dozvěděl, že je to velmi emotivní zážitek z poslouchání skupin uvedených v tomto dokumentu! Děkuji autorovi, že natočil takhle kvalitní dokument s tak propracovaným scénářem, kde divákovi řekne vše, co by ho mohlo o daném tématu zajímat. Protože autor přímo lstivými a fikanými otázkami, které tento dokument přímo vyzdvihávají, se dozvídá vše! A já jen musel přemýšlet, jak je vůbec dokázal vykoumat, za to má můj respekt!. Díky tomuto dokumentu už vím vše, co jsem potřeboval vědět.. ()

Her0.89

všechny recenze uživatele

Dneska už si může každý natočit co chce a dát to kde chce. Podlě mě by mělo mít csfd nějakou uroveň a neházet sem každé druhé video z youtube. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

„Halo, kdo volá? ... Ne, pana Berana neznám ... Že jestli jsem viděl ten dokument o EMO? ... Aha, tak on to měl být dokument? To jsem nevěděl .... ale viděl jsem to na Jútjub ... Kde že to je? ... Na CSFD? .. To jsou nějaké federální dráhy? ... O filmech ?.... no dobře .... Jestli vím, co je to EMO? ... No jasně, Erotický masážní olej s patkou přece . ... No, já vás taky ...“ ()

tuberaq

všechny recenze uživatele

já myslel, že film zveřejněný na ČSFD musí mít uvedení v kině nebo televizi... proč se tu objevují rádoby vtipná videa z internetu??? ()

Reklama

Reklama