Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost solidní práce, ve které se nám ukazuje Ferrell ve vážné roli a já tvrdím, že mu to seklo. Komedie to neni ani náhodou, to by mě zajímalo, čí je to úlet. Jde o seriózní záležitost, kdy jsou koule hlavního hrdiny řádně přimáčknuty do svěráku ranami osudu a my máme možnost sledovat, jak si s tím poradí. Melancholickou atmosféru umocňuje skvělá minimalistická převážně kytarová hudba. Ale ne uplně všechno je v životě černé a když pomůžou lidé (někdy prakticky cizí) okolo a člověk sám se trochu snaží, tak zas nemusí být napořád špatně. Bude to i Ferrellův případ nebo nakonec rezignuje? 80 % Oblíbená část- úspěšný rozjezd zahradních prodejů ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dostane padáka, žena se na něj nasere, vyhodí mu věci před dům a zmrazí účet. Protože utratil všechny prachy za pivo a nemá na odtahovku, tak mu nezbývá než se zabydlet na předzahrádce svého domu. Během netradičního pobytu šmíruje sousedy, skámoší se s těhotnou ženskou co se přistěhovala naproti přes ulici, zaměstná znuděného negra a nakonec se rozhodne rozprodat své věci. Will Ferrell ve vážné roli není špatný, ostatně už bylo na čase si nějakou střihnout, akorát je to celé tak nějak o ničem. Nechápu účel točení takovýchto filmů, koho zajímá jak si nějaký zdeptaný looser zpytuje svědomí a rovná sračky uprostřed Arizony. Druhá polovina byla nuda a bylo mi to stejně všechno u prdele. Nečejte nějaké duševní obohacení, dokonce ani zábavu nebo odreagování, prostě jenom zabití necelých dvou hodin, které se dají využít mnohem produktivněji. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý nerozpráva o novom začiatku, ale ktorý rozpráva o posledných dňoch jednej etapy v živote hlavného hrdinu, zo všetkými uvedomeniami a rozhodnutiami, ktoré musí, alebo potrebuje vykonať. Dan Rush predviedol že za málo peňazí dokáže vyprodukovať veľa emócií. Emócií, ktoré ovládali celú minutáž filmu a ktoré sa s hercami natoľko stotožnili, že ich uveriteľnosť a reálnosť celej situácie nabrala na skutočnosti. Ferrell znova dokazuje, že nie je len šašo, ktorý dokáže zabávať, ale je to aj herec, ktorý vás prinúti sa zamyslieť. Jeho minimalistické herectvo do tohto filmu sedelo dokonale. K tomu mu sekundovali nie celkom známy, ale rozhodne nie netalentovaný herci, ktorý nemali slabého miesta a ktorý dopomáhali k vytvoreniu nezabudnuteľnej atmosféry, ktorá sa neustále počas filmu menila( niekedy z minúty na minútu) bez toho aby tam bolo cítiť nejaké zakopnutie. Režisér to zvládol na výbornú. Jediné čo filmu znemožňuje - aspoň podľa môjho názoru - stať sa niečím viac ako len takým jednoduchým nezávislým filmom s peknými scénami a myšlienkou, je fakt, že je určený len pre určitú skupinu divákov. Jeden z tých filmov pri ktorom je dôležité pozerať ho v správnej nálade. Okrem tohto sa jedná o veľmi príjemný film, ktorý ma nenudil a ktorý som si užil. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Will Ferrel sedí sklesle a odevzdaně v křesle. Na trávníku. Před domem, který ještě nedávno býval jeho. A hraje nám táhlé bluesové sólo o zhrzeném muži, ke kterému se svět postavil zády. A všechno co se zdá být ještě stále pozitivní a nadějné, je jen blyštivá strana falešné mince a jediná útěcha je laciný alkohol z nonstopky. A ani ta mu nevydrží ani tak dlouho, jak by si přál... Po pravdě jsem se tohohle téměř sóla Willa Ferrela bál. Komedie a drama, Will, pár dalších poměrně neznámých tváří a druhých houslí. Kupodivu to funguje. Funguje to výborně a já musím konstatovat že jsem všechno do posledního písmenka Willovi zobal z ruky. Odevzdané tunelové vidění, snaha udržet věci takové, jak momentálně jsou, ať už je to třeba absurdní bydlení na trávníku před domem, jako by to byl obývák. Kamarádské partnerství s malým černouškem, platonické míjení s novou sousedkou od naproti. Všechno. I přes to, že jsem byl našemu tragickému hrdinovi minutu za minutou v zádech, nebylo to otravné ani násilné. Všechno skvěle fungovalo a Frank na dně táhne jako valach celý snímek za sebou hlava nehlava. Funguje to, je to vtipné, je to smutné, je to hlavně melancholicky zábavné. Kdo čekal vypráskanou komedii a ostré fórky se situačním humorem, ten to zhnuseně vypnul a šel se s talířem oběda dívat na American Pie 3 a jako zákusek si dal novou Saxanu a z kina odcházel s pocitem, že přístě musí jít na ty super bomba Spy Kids 4D. Ten samozřejmě odevzdanému násoskovi Frankovi dá jasné hodnocení Odpad. Pomeje přeci jen chutnají lépe jak perly, což? ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

příjemný překvapení. od ferrella všichni čekáme, že sundá hadry a bude exhibovat, no tady předvedl vcelku charakterní výkon, zcela v intencích carverovskejch povídek a já tomu navíc rozuměl. v situaci, kdy se vám zesere život a vaší jedinou možností je tejden bydlet na ulici, je prostor pro popíjení pifčáků zcela pochopitelnej. do toho nepřátelská manželka, která se po vzoru mrs. colombo neobjeví na obrazovce ani jednou a kámoš, co vlastně neni kámoš...fucking life,fucking solutions...jen jedna poznámka- ačkoliv tam ferrell chlastá jedno pivo za druhym, nikdy neni na plech. stanislavskýho metoda tady moc nezafungovala. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama