Reklama

Reklama

Enterprisse

(festivalový název)
  • Argentina Enterprisse
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní
Argentina, 2010, 8 min

Obsahy(1)

Další originální dílo argentinského minimalismu, které mimochodem ozvučil vítěz 5. ročníku Fresh Film Festu Pablo Lamar. Režisér Mauricio Quiroga jde svébytným způsobem v jeho stopách a dokazuje, že sugestivní nemusí být jen narativně vystavěné filmy plné dialogů a mimořádných hereckých výkonů. (Fresh Film Fest)

Recenze (6)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

"..že sugestivní nemusí být jen narativně vystavěné filmy plné dialogů a mimořádných hereckých výkonů." - To je samozrejme pravda, ale v onom prípade ma režisér presvedčil o presnom opaku. Enterprisse jednoducho zaberá zdĺhavých osem minút života, ktoré sa dali využiť aj rozumnejšie - napríklad na toaelete. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tvorca rozpohyboval čiernobiele fotografie a výsledok nazýva filmom. Istý kinetický drajv to má, ale to má byť dôvod film velebiť? ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Cože?! Tohle promítali na festivalu?? Netuším, zda účelem filmu je unudit diváka k smrti nebo mu uprostřed promítání způsobit epileptický záchvat, každopádně kdejaké stupidní desetiminutové domácí video z YouTube je zajímavější než tohle. ()

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Reklama

Reklama