foto

Simon MacCorkindale

  • nar. 12.2.1952
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.10.2010 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 13Hrs
Closed Book, A
2000 Lovec dinosaurů (TV film)
1999 The Girl Next Door (TV film)
Wing Commander
1998 Divoká a svobodná (TV film)
Písek z ráje (TV film)
1997 Stín minulosti (TV film)
1996 Cesta k prachu (TV film)
1995 Harlequin 5 - O půlnoci (TV film)
Není větší lásky (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
1989 Pursuit (TV film)
1987 Shades of Love: Sincerely, Violet
1984 Obsessive Love (TV film)
1983 Manimal (TV film)
Čelisti III
1982 An Outpost of Progress
Falcon's Gold (TV film)
Meč a čaroděj
1981 Macbeth
1980 Bílý mys
1979 Quatermass Conclusion, The
Záhadné písčiny
1978 Smrt na Nilu
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 Romeo and Juliet (TV film)
1974 Ohrožení Britannicu

TV seriály

2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Manionové v Americe (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 The Doombolt Chase (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Romance (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
Just William (TV seriál)
Já, Claudius (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

1978 Death on the Nile: Making of Featurette (TV film) - a.z.

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1995 House That Mary Bought, The (TV film)

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace