Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při hledání sexuálního naplnění se talentovaná fotografka Nadia setkává s o šest let mladším Dariem. Setkání se brzy promění ve vášnivý vztah založený na fyzické touze. Nadia je pro ukojení svého chtíče odhodlána dát v sázku cokoli, včetně slibně rozjeté kariéry. Takový přístup Daria odrazuje, Nadia se ovšem rozhodně nehodlá vzdát... (claudel)

(více)

Recenze (2)

claudel 

všechny recenze uživatele

Viděno během Challenge Tour - Filmový lov: Úkol číslo 12 - erotický film. Jsem rozpačitý. Nejsilnější stránka filmu je rozhodně hudební složka, ta dodává filmu snad větší šťávu a náboj, než samotné erotické scény, které jsou ze začátku zajímavé snad jen tím, že se odehrávají mimo klasické místo - postel. Je patrný pokus o psychologický rozbor, ale ten se moc nepovedl. Scénář není taky úplně ukázkový. Sečteno a podtrženo, tři slabší hvězdičky. A ochlupení v ženském podpaží jsem opravdu hodně, hodně, hodně dlouho neviděl naživo ani ve filmu. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

... Je patrný pokus o psychologický rozbor, ale ten se moc nepovedl. ... ? Tak to v ziadnom pripade! Krajsiu studiu honenia sa za absolutnou neviazanou slobodou a pozitkami - co vacsinou konci tak ako to konci, som uz dlhu dobu nevidel. Pragmaticky, nenapadny, civilny zaver film vyzdvyhuje este o triedu vyssie, ked krasne, bez patosu nacrta kolko ze z veci, ktore nam su nam cennejsie ako vlastne ego sa da -po funuse- este zachranit ... Oznacovat tento film za eroticky je za a) prehnane a za b) neadekvatne a zatienuje to mnohovrstevnost tohto dramatickeho diela. Naturistickych scen sa nam sice dostane pozehnane - a za ich bravurne stvarnenie zasluhuju tvorcovia extra pochvalu - no ziadna akokolvek extremna a nebvykla neposobi silene ale naopak maximalne prirodzene, jednoducho, vieruhodne. Vykon Henriette Heinze top! ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama