Reklama

Reklama

Nesvatbov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Srdce si nedá poroučet.  Starosta středně velké vesnice se snaží dát dohromady třicátníky, kteří zbyli na ocet. Slovenská vesnice Zemplínske Hámre pomalu ale jistě vymírá. Její starosta, generál ve výslužbě, se ale nechce vzdát. Ke svému boji s třicátnickou samotou používá různé prostředky: nabízí nemalou finanční odměnu za každé nově narozené dítě, nabádá místní rozhlasem k plození dětí a nakonec uspořádá seznamovací večírek pro „nezavrabčené“. Najdou si naši hrdinové konečně životní partnery? Sociální inženýrství 21. století v situačním dokumentárním filmu Eriky Hníkové, který výběrem tématu a způsobem zpracovaní navazuje na předchozí úspěšné snímky ŽENY PRO MĚNY a SEJDEME SE V EUROCAMPU. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ano, je to zábavné domácí video z vesnice, kde se starosta snaží hrát si se životy druhých, ale tak nějak bych od českých dokumentaristů čekal nějakou práci s kamerou, dynamičtější střih a možná i trochu méně prvoplánovité téma než "tři stydlíni jdou na rande pod vojenským dohledem." Jako zápletka pro hranou komedii by to fungovat mohlo skvěle, ale zde máte tak nějak dojem, že vás baví vesnice a její obyvatelé a tvůrci měli hlavně štěstí... 70 ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Je trochu hloupý platit za dívku, která si přeje vlízt ti do postele jako děti touží po zmrzce. Aneb za týden to dávaj v tv a dneska jsem na to šel do sauny jménem malý sál ve Světozoru. Nicméně jen díky tomu dávám pouze průměrné hodnocení. Ona tam totiž byla i slečna režisérka a evidentně netočila vysmívačnou komedii o buráncích z východního Slovenska. Tvářila se, že ty lidi má ráda, že jí na nich záleží. Zapomněl jsem se jí zeptat: "Co si teda, kurva, točila?" ()

Reklama

corona 

všechny recenze uživatele

Pán starosta išiel na to z úplne zlého konca. Dávať na jeho povel dokopy ľudí, ktorí sa poznajú od škôlky, základnej školy, chodili spolu autobusom na strednú a stretali sa v dedine. A teraz na jeho príkaz majú vytvoriť šťastnú rodinku. Projekt od začiatku odsúdený na neúspech. Na dokumente sú dobré dve veci, jednou sú "vtipné hlášky" starostu a slobodných mládencov a druhou propagácia Zemplínskych Hámrov, ktoré sú pekná a celkom dobre vybavená dedina v zaujímavom prírodnom prostredí. ()

Toj 

všechny recenze uživatele

Film, který baví, nutí nás se smát, ale vlastně nic neříká... Charaktery jsou ploché karikatury, kterým se musíme smát. Filmu výrazně chybí prokreslení pozadí těch postav, pokud by byla alespoň jedna jediná postava ukázaná skutečně do hloubky, tak je možné, že bych si z filmu něco odnesl. Takhle jsou to jenom legrační eskapády osamělých vesničanů ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatne inteligentne natočená reality show pre inteligentného diváka. Je to vtipné a milé, až je ťažké uveriť, že to nie sú herci. Čo však z toho, keď sa to celý čas stupňuje, aby to nakoniec do ničoho nevystupňovalo? Celé to vyšumí akosi do prázdna. Nemá to jednoznačný záver, ani nejaké jednoznačné poučenie, či myšlienku, ktorú si má divák so sebou odniesť. Ale pekné to určite je, o tom niet pochýb... ()

Galerie (5)

Související novinky

Reklama

Reklama