Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepsi na zdejsim hodnoceni je, ze ti sami popletove, kteri davaji automaticky odpad kazdemu novemu ceskemu serialu a vubec vsemu ceskemu, tehle ultra - curakovine napali plny pocet. Dalsi dukaz, ze hodnoceni na CSFD rozhodne nelze brat jako bernou minci, protoze procento dementu mezi uzivateli internetu stale vysoce prevysuje procento uzivatelu svepravnych. Porad rikam, ze nez clovek dostane pripojeni k internetu, mel by projit testem inteligence. Jinak se nehneme z mista ... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Společenstvo slizkých, ukoptěných a pitomoučkých počišťovatelů, kteří sami sobě nalhávají, že jsou seriozními obchodníky s antikvárním zbožím, vzalo zavděk přivýdělkem od televizní mašinérie. ,,Dokument" dokáže strhnout, byť jsme nuceni sledovat supy, jak hodují na mršinách cizích, z neznámých důvodů opuštěných majetků, tedy životů, vzpomínek a věcí, do nichž kdosi promítal své touhy. Onou návykovou částí, díky které si toto vpouštím do pokoje, je zlatá horečka, nebo snad napětí před rozbalováním vánočních dárků, které na vás při průzkumu opuštěného skladu dolehnou. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Že by ma nejako zvlášť bavilo sledovať zábavky nafúkaných amerických tučniakov, nemôžem povedať... ale zase nápad je to dobrý a isté napätie tomu nechýba, zvlášť pre takého milovníka haraburdia všetkého druhu ako som ja... Raz za čas ma VOJNA SKLADOV rozhodne neurazí - hoci radšej by som sa v tom nepredvídateľnom bordeli hrabal sám! K zamysleniu ma skôr núti množstvo "práce", ktorú títo zväčša nesympatickí zdochlinožrúti neprestajne majú, pretože si nemyslím, že veci, ktoré tam často nachádzajú, by niekto len tak opustil, a kontakty, ktoré im umožnia všetko zaraz správne oceniť a popredávať... ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál rád. Narozdíl od Mistrů aukcí zde někdo odjíždí nas*anej s prázdnou, někteří, ještě víc nas*aní prodělali a sem tam někdo fakt happy, že se trefil. Baví mě na to koukat, a je i vidět, že ne vždy se zadaří. Najde se předmět "hmmm mohl by mít cenu tak 2 000 dolarů!" přijde k vetešníkovi a ten se mu vysměje a nabídne mu dolar. Jo to je pak prdel čumět na ty smutný xichty! ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pawn Stars, se tenhle pořad strašně rychle zají. Otevře se sklad, pak se minutu přehazují, následuje vyklizení. Nic tam není, pořád nic…najednou záběr na vykulené oči, dramatický podkres..reklama. Borec ohodnotí, následuje konečný součet, respektive jeho odhad. Jednou, dvakrát fajn, ale sledovat v podstatě pořád dokola to samé, dost rychle omrzí. Včetně těch strojených konfliktů. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barry Weiss vlastní několik vozů, a to Ford Rachero z roku 1957, Jaguar xg, Ducati Diavel, upravený Harley Davidson a moto Guzzi. (rafix)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)
  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama