Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

phaloc 

všechny recenze uživatele

Absolutny vrchol medzi bike movies. Co tato partia dokaze s kamerou je neuveritelne. Praca s perspektivou, hlbkou ostrosti, posun kamery pocas zaberu, a nasledujuce prechody do spomalovakov alebo normalneho tempa a v neposlednom rade hlavne s kompoziciou!!! Ta je uplne fatalna, profesionalny fotografy sa mozu ucit. Totalne poeticke a zaroven akcne a v kombinacii s vybornym soundtrackom je to cista pastva nie len pre bikerove bulvy. Masaker! ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Vizualne dokonale, ale o com to vlastne bolo? Taketo typy filmov nemam rad, lebo su natocene len pre jedno a to pre zisk. Znie to ako klise, viem ze vsetky filmy sa natacaju pre zisk, no tu autorom zjavne o nic ine neslo. A moze si hovorit kto chce, co chce, ale toto je uplne zbytocny film. Ked natacam dokument tak chcem aby to divakovi nieco dalo, nasytit ho faktami, aby po filme sadol k netu a hladal o danej teme dalsie informacie. V Life Cycles sme sa dockali len prazdnych reci o tom co vsetci davno vedia. Bez komentara by to bolo urcite lepsie. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Počkat, to jako myslíte vážně? Jak je možné že jsem někde četl komentáře, že tohle je lepší než "Where the Trail Ends"? Velké, ale opravdu velké zklamání. Z celkového (už tak krátkého) času se v dokumentu vyskytnou kola či MTB tématika možná tak v půlce. A jak? V naprosto nepochopitelných záběrech, které jsou vyseknuté a neúplné. Kolikrát ani nevíme odkud jezdec přijel, či odkud skáče (viz naprosto dementní záběry z obilí). A ani si nedovolím tohleto "blbečkování v lesech" srovnávat s WTTE. Možná to je natočené super skvělou kamerou, ale k čemu to je, když tam ta kola nejsou pomalu ani vidět? Záběry se mi vůbec nelíbily. Hlavně, že s přechodem z jara přes podzim do zimy, to si vyhrajou a narvou to tam každých 5 minut. Možná to má dobře vymyšlený koncept a nápad, ale provedení se mi teda vůbec nepozdává. ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Už jsem si letos dokumentárně zasportoval u Art of Flight a That's It, That's All, takže to chtělo něco do třetice - nejlíp z jiného odvětví. A pak jsem narazil na tento kousek, ze kterého jsem dostal to co v obou zmiňovaných snímcích - úžasná místa (člověk neví jestli to náhodou není přírodopisný dokument), skvělou hudbu, dech beroucí záběry ... jedním slovem krása. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dorazil z dokumentárního festivalu, kde jsem převážně jel h kvůli Life Cycles. Zážitek to byl parádní naprosto vyšperkované kamery kdy se záběry upínaly na ty nejmenší detaily. Změny prostředí kdy se střídaly roční období byly dechberoucí a hýřily barvami až mi z toho slzely oči :) Poslední věcí kterou nesmím opomenout byl soundtrack který zrovna poslouchám při psaní tohoto komentu a nemůžu se ho nabažit. 5 hvězdiček nedám jen proto že jak již se tady pár lidí zmínilo, koment filmu byl tak trochu zbytečný stačila by hudba. Za mě 4****. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama