Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Anterun 

všechny recenze uživatele

Člověk by řek, že se na podobný téma dá udělat možná tak 5 min dlouhej klip, ale tenhle film dokazuje opak. Nádherný přírodní scenérie, skvěle nastříhaný a prokládaný záběry s výbornou hudbou a na do toho ještě zajímavá úvaha o životě a jeho smyslu. Osobně se mi MTB hodně líbí, ale tenhle film bych doporučil i lidem, který s tímhle sportem nemaj s nim nic společnýho a nic moc o něm neví. Já jsem se nenudil ani minutu... ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Pekný dokument s fakt prenádhernými zábermi a scenériami. Čo mi však trochu vadilo boli v niektorých prípadoch spomalené zábery a miestami som sa aj nudil. No nič to neuberie na nádhere a na filmovom zážitku či už pre niekoho kto ide na bicykli občas do obchodu alebo pre niekoho kto sa v oblasti bikov pohybuje dlhšiu dobu. Príjemná, dych berúca oddychovka :) ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Expediční kamera - kino Dukla : pestrobarevná mozaikovitá koláž reklamního charakteru opěvuje kolo o něco atraktivněji než Jan Kollár v sonetu ze sbírky Slávy dcera. V druhé polovině se cyklomotiv částečně prolíná s ekologickou myšlenkou filosofického podtextu. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Nehledě na to, jak dobře stavíme věci. Nehledě na to, jak moc je milujeme. Jako všechno ostatní z jakéhokoli důvodu. Jsou síly, které to všechno chtějí odnést pryč." Z části filosofický, z části motivační, z části ekologický a z části o MTB. Snímek byl pro mne, jako rekreačního cyklistu, jen průměrně zábavný. I těch nejhezčích záběrů přírody když je moc, tak trochu omrzí. Ale některé myšlenky vyřčené ve filmu se mi líbili a celkem sedli. Taková pěkná kolová jednohubka. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"I've once read that life is an act of suicide." Na začátek musím říct, že nejsem nějaký fanda bikerů a vůbec... kolo vytáhnu, když se potřebuju někam rychle dostat, ale tento snímek mě okouzlil. Celou svou koncepcí - život kola přirovnávat k ročním obdobím, svými nápady na jednotlivé scény a hlavně... naprosto úžasnými záběry krajiny i kol... prostě krásný příběh životního cyklu kola a přírody. Např. záběry, co mě nejvíce dostaly, že jsem prostě jen udělala "aaaach" - když byl vidět ten cyklista v kapce vody těsně předtím než spadla z větve (00:29:10), nebo střih na pavučinu s ranní rosou, která se potom proudem větru způsobeným jedoucím kolem prohnula a zatřepotala (00:29:03)... zažívala jsem vizuální orgasmy asi jako naposledy u Kings of summer. A ty okamžiky při výrobě trati (00:18:50)... tož ty byly úžasné.. ty detaily a zpomalené záběry.. i blbé zaprasené boty tady byly uměleckým dílem. Plus perfektní hudební doprovod. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama