Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Díky "Borci" hned jsem spokojenej a bude se mi líp spát, když se tady hezky rozepíšete u čeho si ho honíte, je to velmi osvěžující, akorát mi chybí info jestli si holíte i pytlíka, nebo jen nahoře. Díky Vám sem zjistil, že to dělám špatně. Stačí psát nechutnosti zabalený do rádoby proti-intelektuálům a sem v pohodě. To sem, ale těžkej chlapák! Jo ještě jednou díkys zapracuju na tom. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Za kačku svlíkačku aneb jak se ještě jinak přiživujou štětky u nás. Člověk příjde z hospody po rukavici (pětipívu) a co ho nečeká na Prima Cool. " Volejte, jsem tu pro vás, mám tady spoustu cen nebo mě můžete svlíknout - mě je tu teplo...". No to jsme to dopracovali. Minuta hovoru 90kč/minutu, proč ne že. Moderátorky tupé až je to do očí bijící a jejich zoufalá snaha vydřít z diváka peníze. Ukázka byznysu v Čechách. ()

Reklama

GlaDOS odpad!

všechny recenze uživatele

65 minut vymejvačky. 65 minut nám nějaká "sexbomba" hustí do hlav, ať zavoláme, co vyhrajeme, jak je to super,... To radši přítelkyni řekněte, že si poslechnete její den. Bude ráda že ji vyslechnete, nebude to trvat ani těch 65 (snad) a nakonec může dojít i na sex. Nebo si pusťte 65 minut porna. Všechno je lepší jak tento výplach, kde možná posledních 5 minut uvidíte prsa. A i na to nemusí dojít. Jo a ta soutěž, co tam probíhá je pěkná špína. Provoláte daleko víc, než vyhrajete. Až vám přijde mastný účet za telefon, nedivte se. ()

scartino odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z těch nočních pořadů, u kterých se dá náramně s kamarádama pobavit. Když už nevolá žádný ožrala, který má v hlavě naprosto vymeteno, tak sympatická slečna začne vypouštět z pusy velehovna, takže o zábavu i tak máte postaráno. Avšak nemá to na Vlastíka Plamínka na EZO.TV ()

KarMir odpad!

všechny recenze uživatele

"LCD PLAZMA televizka tak pánové šup šup voláme voláme už je mi tady vedro"... no do prdele kdo na tuhle hovadinu může koukat, my u toho doslova chcali smíchy jak někdo tak pitomej může moderovat pořad a jak ty s odpuštěním "volové" (pozn.: nechci nikoho urazit) tam můžou za ty prachy volat a honit si mašinu při pohledu na super sexy snad miliardkrát použité přirození dámy.... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama