Reklama

Reklama

Za kačku svlíkačku

(pořad)
Soutěžní / Erotický
Česko, 2009, 65 min

Obsahy(1)

Mírně erotická soutěž, kterou provází atraktivní slečna a kde se dají vyhrát celkem pěkné výhry. Hraje se buď "kolo štěstí" nebo "sexeso". Pokud nevyhraje, slečna ze sebe svlékne část oblečení. (zliteonit)

Recenze (171)

mab 

všechny recenze uživatele

Pokud od toho pořadu nečekáte něco víc, případně nejste tak naivní, aby jste věřil, že můžete vydělat, tak je to príma pořad na tu noční hodinu, ve které běží. Některé holky jsou hezké a některé i vtipně ukecané, na vysílací dobu to z lepších programů. To mi připomíná, že já ještě nedal odpad papořadu Volejte Věštce... tak ne, dobrý, dal. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Když při pozdním surfování po televizních kanálech na tenhle "skvost" narazíte a hned nepřepnete dále, tak Vás překvapivě pobaví neuvěřitelné hlášky "moderátorky" při vytočení nějaké karty na "kole štěstí" typu "Křížovej spoďár a Léňa sundavá kalhoty". Za kačku svlíkačku jinak pouze rozšiřuje nabídku obskurních pořadů pozdních nočních hodin na českých televizních stanicích. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tlupa totálně hnusných a naprosto debilních kurev čeká až se jim dovolá nějaký nadržený a vygumovaný stréc, který si neumí na netu najít porno. Název je dost zavádějící, kdo stále používá v mobilu kredit, tak už ho po zavolání nemá. Nemyslete si, že jsem tam někdy volal. Ono, je ta cena dole malým písmem napsána. Ale nejspíš by se tam měla psát cena tak za 15 minut, protože minutu tam stejně nikdo volat nebude. Ti, kteří se údajně dovolají jsou jistě nastrčení, protože otázky jsou tak primitivní, že nelze uvěřit, že by kolem nás chodilo tolik retardů, ale on už je retard každý, kdo si myslí, že něco může vyhrát, takže to úplně tak jisté není. Co však je úplně jisté je to, jak pořad hodnotit. ()

Bollek 

všechny recenze uživatele

Nemám rád soutěže, kde si upravují pravidla tak, aby vidělali za každou cenu co nejvíc. Je jasné, že když nám slečna prozradí nějakou lehkou otázku, tak žádného volajícího do pořadu nepustí alespoň 10 minut. A lidi si říkají jak jsou ostatní hloupí a začne jich volat ještě víc. Když se občas nudím a spíše omylem přepnu na tento program, tak se na hezkou slečnu rád podívám, to je tak vše. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

No co už tak sledovat po Simpsonech. Je vážně těžké sehnat profesionální štětku, která má kromě bakelitových dudanů i dosti intelektu na to, aby dokázala hodinu souvisle hovořit. Asi proto se to nedaří. Fakt úplně vidím rozjařené maníky, jak po návratu z hospodské seance nedostanou žádný lepší nápad, než zavolat oné buchtě, ať je vyndá, néééé? Ovšem když dojde na lámání chleba, touha po mamonu zvítězí a točí se kolem či hraje pasiáns, nebo co to tam mají. --- Po dnešku mi to nedá a soukromě si pořad přejmenovávám na Za kačku kakačku. Protože z toho, co na nebohý lid vypustili za strigu, jsem si vážně takřka upustil do textilu. Rtěnka, ordinérně umístěná na zubech, byla ten nejmenší problém... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama