Reklama

Reklama

I'm coming home

(studentský film)
všechny plakáty
Celý film
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2011, 20 min

Režie:

Marek Vohryzka

Obsahy(1)

Dokument o opilcích ve středočeské vsi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (8)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Solidně natočený dokument sledující partičku mužů, kteří jsou závislí na navštěvách hospody a požívání jakéhokoli alkoholu, zejména piva. Kromě zpovědí jsou zde i pěkné záběry kamerou a celková stopáž je naprosto optimální. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Dokáže být nepříjemně trefný a zobrazuje odporný stereotyp party "kamarádů". Škoda té agitky ve stylu BESIP na závěr, to trochu rozhodilo koncept. ()

Reklama

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Někdo by možná mohl namítnout, že na podobné téma už určitě bylo natočeno x dokumentů, nicméně se mi moc líbí rozhovory přímo s konzumenty z jedné hospody, kteří působí dost sympaticky, ale člověk si uvědomí, že nezáleží ani tak moc na věku, nějáké rodinné, či finanční situaci, ale jde o zahnání nudy a úniku ze stereotypu, jak zmiňují aktéři. A v neposlední řadě se mi velice líbí záběry a efekty, které doplňuje výběr hudby. ()

KrajicHlad 

všechny recenze uživatele

Mno, jak to sesumírovat? Na "I´m coming home" příliš ulpívá lepkavá didaktičnost, nenajdete ji jen v závěru (viz swamp). Všudypřítomné protialkoholické bububu, nacházející svůj vrchol v přehlídce stavů opilosti a jejich důsledků, ale naštěstí vyvažuje slibná kamera a obdivuhodné sladění obrazové stránky s výtečně volenou hudbou. Pokud to už náhodou neudělal, měl by Marek Vohryzka začít přemýšlet o točbě videoklipů. Nepochybuji, že by stály za to. ()

Související novinky

Filmy z Písku

Filmy z Písku

09.06.2011

Kraťasy, dokumenty i animáky, dramata, komedie i experiment. Na filmových školách v Písku vznikají každoročně snímky všeho druhu, které sbírají úspěchy po celé republice. Výběr z této pestré filmové… (více)

Reklama

Reklama