Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Sleduji se zvráceným potěšením a smíchy se popadám za břicho! V hlavní úloze údajná celebrita, jejíž projev je směsicí hulvátství, buranství a ješitnosti, nabízí svým potenciálním zaměstnancům výhru v dolarech, protože ji to přijde levněji, než kdyby jim zaplatila jako každému jinému na Slovensku v eurech - a ta banda patolízalů se předhání v servilitě a snaze upozornit na sebe. Hlášky typu "je to piča", "pchá sa do riti",kterými Mojsejová nešetří, ovšem sedí padni komu padni - není divu při tom lidském materiálu, který má k dispozici. Korunu všemu nasazuje veledůležitý afektovaný kadeřník, který se ve své roli vševědoucího dozorce a pohůnka vysloveně vyžívá a s potěšením kárá a soudí chudáky vydané na milost jeho aroganci. Vřele doporučuji každému, kdo hodlá zkoumat kam až může sahat ochota nechat se ponižovat a dělat ze sebe idiota pro vidinu nijak závratného výdělku a vlastní zviditelnění! ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohohle pořadu déle než 10 minut kvalifikuji jako těžkou a nenávratnou ztrátu času. Velmi nevkusní soutěžící a jejich vyjadřovací schopnosti, nevábné prostředí i úkoly, které účastníci plní. V zásadě se divím Liboru Šulovi, že se k něčemu podobnému propůjčil (po vcelku sympatickém účinkování v jiném pořadu, který dával chvílemi docela smysl a dalo se na něj dívat). ()

Reklama

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Bože. Asi dvacet minut mi stačilo k tomu, aby se můj sen o české The Apprentice rozpadl spolehlivěji než hrad z písku zasažený přílivovými vlnami. Americká The Apprentice s Donaldem Trumpem je skutečně seriózní manažerská reality show, jejímiž účastníky jsou lidé, kteří prošli nejlepšími univerzitami světa a už před natáčením měli vlastní firmy nebo pracovali pro viceprezidenta Spojených států. Česká obdoba namísto toho nejspíš ukradla soutěžící z Big Brothera. Všichni se neustále překřikují, řvou na sebe, jejich byznysové schopnosti jsou tragické a jako cíl si zjevně stanovili pouze ukořistění oněch $100,000. (Není na škodu říct, že v originální verzi nikdo o finančním ohodnocení nemluví a účinkujícím jde o získání práce v Trumpově impériu.) Nora Mojsesová se navíc rozhodně nemůže rovnat Donaldu Trumpovi, ani jeho britské obdobě Lordu Alanu Sugarovi. Trump je magnát, má charisma, má respekt, patří mezi nejbohatší lidi na světě, poskytuje rozhovory nejznámějším novinářům, uvažuje o kandidatuře na prezidenta USA. Ať už to chceme vidět nebo ne, podobně vlivnou osobnost v ČR zkrátka nemáme. A to ani v Petru Kellnerovi, natožpak v Noře Mojsesové. Pokud chcete vidět, jak Šéfka měla podle původních představ Primy zjevně dopadnout, nelze než doporučit americkou verzi. Už jen první tři minuty tohoto videa totiž dokazují, že i vyhrocené osobní spory Američané a Britové zvládají s nadhledem, který je českým reality show bohužel doposud velmi vzdálený. ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Mojsesová je 150ti kilová kráva, ten její fousatej kolega je přihřátej a blbej a vůbec celá Šéfka je nehorázně trapná sešlost debilních a ukecaných moderátorů a těch nejúlisnějších "soutěžících", kteří mi kolikrát připadají že neuměj do pěti počítat, paní Noro, jesi si někoho z těhle pitomců vezmete do firmy tak brzo zkrachujete. Primu jsem poslední dobou celkem uznával za Československo má talent, ovšem Šéfka mě opět přesvědčila že soukromé televizní stanice v ČR nemají žádnou soudnost ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tady se strašně nadává jaké tragédy to Nora vybrala. A zároveň se tady objevují komentáře po prvních dílech. Nemyslíte si, že kritizovat lidi po díle, kde někteří z nich ani pořádně nepromluvili je trošku povrchni? Na začátku jsem si to taky myslel, po čtvrtém díle už mám i své favority a některé z nich bych i uctíval jako svého šéfa (což se o Noře říct nedá). Co se týče hlavního taháku na pořad (Mojsejová) je prakticky největší chyba celého projektu. Když vám někdo před nos předhodí paní, která sice trhá rekordy sledovanosti (jak bylo dokonce řečeno v upoutávce) do role slavné podnikatelky, ale která si do huby nevidí, neumí se chovat na veřejnosti, je na to hrdá a právě kritizuje soutěžící, že takhle se člověk nesmí chovat, tak mi to příjde ubohé. Druhá chyba celé show je stopáž. Hodina a půl je nekonečně dlouhá, pokud show dokáže zaujmout jen v posledních dvaceti minutách při vyřazování. Některé úkoly jsou nudné a dlouhé a některé jsou jenom nudné. Plus bych viděl v atraktivnosti podstaty, kde se člověk dokáže dozvědět minimálně teoreticky, jak management funguje a jak by měl (což v našich u našich televizních konzumentů znamená velice malé procento lidí) a v moderátorech jako mentorech, kteří ale dokážou být celkem krutí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno