Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Sleduji se zvráceným potěšením a smíchy se popadám za břicho! V hlavní úloze údajná celebrita, jejíž projev je směsicí hulvátství, buranství a ješitnosti, nabízí svým potenciálním zaměstnancům výhru v dolarech, protože ji to přijde levněji, než kdyby jim zaplatila jako každému jinému na Slovensku v eurech - a ta banda patolízalů se předhání v servilitě a snaze upozornit na sebe. Hlášky typu "je to piča", "pchá sa do riti",kterými Mojsejová nešetří, ovšem sedí padni komu padni - není divu při tom lidském materiálu, který má k dispozici. Korunu všemu nasazuje veledůležitý afektovaný kadeřník, který se ve své roli vševědoucího dozorce a pohůnka vysloveně vyžívá a s potěšením kárá a soudí chudáky vydané na milost jeho aroganci. Vřele doporučuji každému, kdo hodlá zkoumat kam až může sahat ochota nechat se ponižovat a dělat ze sebe idiota pro vidinu nijak závratného výdělku a vlastní zviditelnění! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Mojsejová ukázala ako to funguje v kapitalizme, avšak s jej názormi proste ja nesúhlasím. Kde tých ľudí našli sa opäť pýtam, to bol snáď sen, nedalo sa na to pozerať, faloš, hádky, a kopa nezmyslov, ako zo strany hodnotiacich, tak zo strany súťažiacich, ako aj od produkcie. Prosím nevysielať ani v záznamoch! ()

Reklama

Winnie 

všechny recenze uživatele

Banda kreténů má v absurdních úkolech typu seskok padákem dokázat, že jeden z nich má na to stát se top manažerem (ať už to znamená cokoliv). Na tohle panoptikum dohlíží věčně hysterickej Libor Šula, vyžraná a blbá Ivana Christová, a samozřejmě Nora Mojsejová, která celou soutěž už snad nemůže mít víc v p*či. Takže pokuď máte s kámošema dostatečnou zásobu hulení a nevíte na co kouknout, prakticky nemůžu doporučit nic vhodnějšího. Na co asi v životě nezapomenu jsou epický hádky ze zasedačky s totálně psycho podkresem na hranici slyšitelnosti, kterej celkem slušně tvrdí atmo. Srdcovka ()

cromagnon odpad!

všechny recenze uživatele

Teplý lazebník a zvadlá prehistorická Miss v roli jakýchsi arbitrů a žárlivá Mojsejová, pro kterou má být čest pracovat poté, co všechny veřejně zesměšní a poníží? Sotěžící jsou omluveni, neboť jsou tak navýbíráni schválně, pochopitelně. Čím větší exot, tím větší zajem diváka (dle zvrácené logiky tvůrců pořadu). Bez vyjímky všichni jsou krajně nesympatičtí. Hnus, kurva, to není možný. ()

Derek7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad i přesto, že mě to baví a dívám se na to. Ale sleduju to asi stejně tak jako jsem nedávno s chutí zhlídl Čelisti 4, je to prostě taková sračka, že se na to díváte a jen se bavíte tím, jak jsou ti lidi vlastně trapní. Celý je to tak příšerný, že si říkám, kolika rukama to celý musí projít, že ani jeden z těch lidí neřekne, jak je to celý dementní a jak všichni zúčastnění jsou uplně mimo. Jediní trošku normální lidi jsou Pavel a Marcela, jinak je to výkvět idiotů. Sama v uvozovkách "Šéfka" vypadá, jako by se jí soutěž vůbec netýkala a vždycky si jen v pátek večer zašla poslechnout, co její svěřenci zase provedli, teplouš Šula a obtloustlá Christová, kteří prostě nechápu, jak se k týhle show dostali, jí to všechno povídají a ona prostě neví o tý soutěži vůbec nic a pak prostě jednoho vyhodí. Je to celý nehorázně trapný, ale přesně proto mě baví i Hledá se táta a máma a podobný blbosti. Asi si v tu chvíli vždycky uvědomim, že na tom vlastně ještě nejsem tak špatně. :-) P.S. Šula se má v příštím díle rozbrečet, yessss :D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama