Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Velkovlak (1998) (seriál) 

Když se zhulíte a pustíte si tuhle pecku, tak máte na celej večer vystaráno...

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Nechápu, jak takováhle sračka může mít 90%... Pro mě je to určitě největší zklamání tohohle filmovýho roku. Vám to jako nepřišlo neskutečně ukecaný a celkově ten scénář hrozně naivní?

plakát

Drive (2011) 

Hrozně mě mrzí, že to nemůžu vidět znova poprvý! :-) Kamera, hudba, to pomalý tempo, minimum dialogů... Tohle je uplně jinej film než všechny ostatní...

plakát

Chuckyho sémě (2004) odpad!

Teda těch 50% a ta přehršel hvězdiček u tohohle filmu mě donutily sem napsat... Já nechápu, jak k tomu můžete napsat, že je to v pohodě film, kterej ničím nepřekvapí, ale ani nezaujme... Tohle podle mě prostě není film, všechno na tom filmu je příšerný, úplně všechno, děj, efekty, hudba, herecký výkony (skoro se mi tohle slovní spojení ani v souvislosti s tímhle filmem nechce použít)... První Dětská hra se mi líbila, chápu, že tohle je možná trochu myšlený i jako parodie, ale že někdo natočí takovou sračku a hodí k tomu mezi výčet žánrů i "komedie" ještě neznamená, že když natočí něco trapnýho, tak to musím brát, že to tak je schválně... Nechápu těch 50%, má se to válet někde v bahně mezi Čelistma 4 a Herkulesem 3D... Styďte se!

plakát

Rango (2011) 

Pro mě vyloženě překvapení... Z pro mě přehlíženého snímku se rázem stal můj oblíbený animovaný film, u kterého jsem se vyloženě zasmál, ne pouze pousmál, jako tomu je u ostatních animáků. Vůbec mi nevadil fakt, že starosta je jako vždycky hajzl, že se z přehlíženého outsidera stal hrdina, že byla použitá všechna tahle westernová klišé, mě to prostě hrozně bavilo. A třeba scéna, kde Rango celej smutnej přechází přes silnici, mě opravdu chytla za srdce! :-)

plakát

Zalknutí (2008) 

Palahniuka mám hrozně, hrozně, hrozně rád, ale tohle zpracování jinak vcelku dobrý knížky se fakt moc nepovedlo.

plakát

Drtivá porážka (2008) (pořad) 

Je to celkem sranda ty držkopády, jen škoda, že to Bouček komentuje vážným hlasem jak kdyby šlo o olympijský hry...

plakát

Pavučina snů (2003) 

Jelikož jsem četl knížku, čekal jsem asi něco jiného... Ten konec byl úplně hroznej, fakt nevím, jestli to režisér a scénárista vůbec četli. Chtěl jsem dát dvě hvězdičky, ale bohužel jsem tento počin viděl s příšerným dabingem, tak musím dát jen jednu.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Závěrečný díl nejvýdělečnější série všech dob určitě stojí za to. Efekty jsou skvělé zvládnuté, děj plyne poměrně rychle bez nějakých větších prostojů a hlavní herci se za ta léta docela naučili hrát. Ale skutečně jsem nepochopil jistá klišé. Chtěl bych se dočkat doby, kdy už se nebude objevovat scéna typu "Pod hrdinou se propadla země/most/schody/atd., kamera se přibližuje k propadlišti, hudba ztichne, aby se následně mohutně zesílila, když se ruka hrdiny objeví na plátně", nechápu polibek uprostřed největší bojové vřavy a o konci se snad nemusím ani zmiňovat, ty poslední tři minuty jsem prostě nepochopil. Když si představím, kolika to musí projít rukama, než se film pustí do kin, nejradši bych ty ruce všechny usekal. Závěr celý ságy měl vypadat úplně jinak.