Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Včera dávali na Primě poslední díl této reality show a já jsem se samozřejmě díval :) Když pominu paní Noru, tak si myslim, že se jednalo o zajímavý pořad. 16 různých lidí = 16 různých povah a bylo velice zajímavé sledovat, jak se postavy vyvíjely a projevovaly. Ano, některé momenty byly nechutné, nevhodné, atd.. ale tenhle pořad tvořily normální smrtelníci, kteří se přišli ucházet o 10 mega. Zkrátka a dobře..budu možná působit divně, ale mě tahle show zaujala a dobře jsem se u ní bavil. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Mojsejová ukázala ako to funguje v kapitalizme, avšak s jej názormi proste ja nesúhlasím. Kde tých ľudí našli sa opäť pýtam, to bol snáď sen, nedalo sa na to pozerať, faloš, hádky, a kopa nezmyslov, ako zo strany hodnotiacich, tak zo strany súťažiacich, ako aj od produkcie. Prosím nevysielať ani v záznamoch! ()

Reklama

Winnie 

všechny recenze uživatele

Banda kreténů má v absurdních úkolech typu seskok padákem dokázat, že jeden z nich má na to stát se top manažerem (ať už to znamená cokoliv). Na tohle panoptikum dohlíží věčně hysterickej Libor Šula, vyžraná a blbá Ivana Christová, a samozřejmě Nora Mojsejová, která celou soutěž už snad nemůže mít víc v p*či. Takže pokuď máte s kámošema dostatečnou zásobu hulení a nevíte na co kouknout, prakticky nemůžu doporučit nic vhodnějšího. Na co asi v životě nezapomenu jsou epický hádky ze zasedačky s totálně psycho podkresem na hranici slyšitelnosti, kterej celkem slušně tvrdí atmo. Srdcovka ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je tato reality show nad očekávání dobrá. Nejedná se o další zmršenou verzi americké relity show jako byl Survivor (v ČR Trosečník) a rozhodně mnohem lepší než estrádní pořady typu Superstar. Opět nechápu co se českému díváku nelíbí popř. co mu vadí. Soutěžící jsou vybráni bravůrně, sice ani jeden z nich práci top manažéra vykonávat nemůže, ale na tom snad diváku záležet nemusí, důležité je se bavit nad lidskou debilitou, které bylo v tomto pořadu nad míru požehnáno. Soutěžící jsou rozmanití, takže je o zábavu postaráno. Vyzdvihla bych Pavla Čutku, Zoltána Lagina a nebo Jana Kociána. S americkou verzí se to porovnávat nedá, ale je to za poslední roky jedna z nejlépe zvládnutých reality show, ba jestli ne vůbec nejlepší. Nejenom soutěžící, ale i moderátoři, prostory, úkoly a i komentáře jsou zvládnuty na jedničku. Chápu že Češi a Slováci jsou uzkoprsí maloměšťáci, kteří každý pokus o reality show odsuzují, ale 18% ? Tak to si tahle RS rozhodně nazaslouží!!!!! Vůbec nejvtipnější bylo jak se Zoltán v minulém díle pozvracel na kameru. Jediné štěstí že se RS vysíla v jednu ráno, jinak by si snad musel na hlavu nasadit pytel a emigrovat do zahraničí:-D ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohohle pořadu déle než 10 minut kvalifikuji jako těžkou a nenávratnou ztrátu času. Velmi nevkusní soutěžící a jejich vyjadřovací schopnosti, nevábné prostředí i úkoly, které účastníci plní. V zásadě se divím Liboru Šulovi, že se k něčemu podobnému propůjčil (po vcelku sympatickém účinkování v jiném pořadu, který dával chvílemi docela smysl a dalo se na něj dívat). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama