Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(60)

Epifanio pomůže Terese po čtyřech letech uprchnout z vězení, protože ji chce vyslat do Bolívie. Její mladá a zamilovaná dcera Sofía ji ale taky potřebuje. (Netflix)

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Premiéru epizody na stanici Telemundo si v USA nenechalo ujít 1,2 milionu diváků, což je vzhledem k popularitě této narconovely velikým zklamáním (sledovanost premiérových epizod předchozích řad totiž činila více než 2 miliony diváků) a je to dokonce méně, než sledovanost telenovely Los ricos también lloran (od r. 2022) na stanici Univisión, ta činila 1,4 miliony diváků. (fiLLthe3DD)
  • V době natáčení sedmnáctiletá herečka Isabella Sierra (Sofia) byla v milostných scénách zastoupena dublérkou. Stanice Telemundo se tak nejspíše chtěla vyvarovat případného soudního sporu – během natáčení Prisionery (od r. 2004) se tehdy sedmnáctiletá Genesis Rodriguez totiž vyspala se svým starším kolegou a případ skončil dokonce u soudu, jelikož na Floridě (kde Telemundo sídlí) je pohlavní styk legální od 18 let. (fiLLthe3DD)
  • Scény odehrávající se na australské pláži Wangetti byly ve skutečnosti natočeny v Mexiku, konkrétně ve státě Yucatán. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama