Reklama

Reklama

La reina del Sur - Season 3 (2022) (série)


Smrtí k životu (S03E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po čtyřech osamělých letech v americkém vězení Teresu navštíví neznámý muž. Předá jí tajnou zprávu, která skrývá naději na únik. (Netflix)

Recenze (1)

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natáčelo se v několika zemích Jižní Ameriky, a to během stále probíhající koronavirové pandemie, kdy byla vyžadována jistá hygienická opatření - bylo by tedy logické, kdyby filmování „trojky" probíhalo např. jen v Mexiku anebo Kolumbii. Tohle cestování napříč jihoamerickými zeměmi ve mne totiž evokuje dojem, že štáb si udělal primárně dovolenou, popř. chtěl propašovat nějakej ten koks a natáčení seriálu bylo jen pouhopouhou zástěrkou. Ta slátanina (a vykrádačka Señory Acero , přesněji 5. série) v podobě 2. série mne sice v mnohém dosti iritovala, ale přinejmenším alespoň nabízela (na latino seroš) nadprůměrné technické zpracování, skoro až srovnatelné s hollywoodskými bijáky - nablblost zápletky navíc zachraňovala i charsimatická Kate del Castillo v hlavní roli. Zde však akce vypadá o dost levněji a má milovaná Kate působí v úloze Teresy trapněji. Očekával jsem katastrofu, ale rozhodně ne tak velikou. PS. Když se může bývalý narkobaron Epifanio stát v této fikci mexickým prezidentem, proč by se v realitě pan nemajitel nemohl stát českým prezidentem? No doufejme, že na tuto hororovou premisu snad nedojde. ()

Zajímavosti (2)

  • Scény odehrávající se na australské pláži Wangetti byly ve skutečnosti natočeny v Mexiku, konkrétně ve státě Yucatán. (fiLLthe3DD)
  • Premiéru epizody na stanici Telemundo si v USA nenechalo ujít 1,2 milionu diváků, což je vzhledem k popularitě této narconovely velikým zklamáním (sledovanost premiérových epizod předchozích řad totiž činila více než 2 miliony diváků) a je to dokonce méně, než sledovanost telenovely Los ricos también lloran (od r. 2022) na stanici Univisión, ta činila 1,4 miliony diváků. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama